- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
greg77 #93149 üzenetére
Itthon nem tudom kinek van 4G-s dual simes telója 55-ig, de még kínából is necces. A Kingzone N3 az, ami a hazai 800 meg 2600MHz-et is viszi a 4G-n, és beleférhet. De a megbízhatósága kérdéses nekem.
-
han_lev
senior tag
válasz
greg77 #93149 üzenetére
Ha a nagyobb aksi,illetve az üzemidő fontos, akkor én a Lenovo P780asát javaslom. Nekem olyan van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk fontos, hogy hol laksz, mert a 3G-t csak 2100 mhzn tudja, a 900as kimaradt belőle. Viszont cserébe minden szépen fut, 1GB ram van benne, jó kis csapat, a héttér támogatás itt a prohardver fórumon. és 3-4 napig nem szokott töltőt látni, pedig nyüstölöm. Igaz kifutó modell, viszont ennek az az előnye, hogy már majd 100 dodóért megkapod. Nagyon igényes, nekem is zsebben van egy szilikon tokkal, és jól birja a gyűrődést.
Legalább még egy évig nem valósznü, hogy lecserélem, pedig már egy éve megvan, és ez rám nem jellemző csak akkor, ha valami nagyonjót találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged