-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
siryeti
üzenetére
Szerintem a legnagyobb segitség az lenne ha akár a rootolásról,akár egy romcseréről vagy cwm felrakásról videót készitene az akinek ez megy.Tudom ez nagy kérés,de talán utána egyszerűbb lenne a youtube linket betenni a kérdezőnek,mint regényt irni,ami lássuk be nem is mindig érthető annak aki most ismerkedik az egésszel.
Kevesebb téglásitott telefon lenne szerintem.Sokkal könnyebb egy videós segitséggel csinálni valamit mint az írottal. -
berigazek
őstag
válasz
siryeti
üzenetére
Nekem is egy kollégánk segített innen a topicból ,,online" skype-n és jó volt utána,csak nem akartam Flashelni csak ,,gyomlálni" ki a fölösleges kínai app-kat.
Úgy kell kezdeni,hogy uninstallálod teljesen a régi USB drivereket és utána levett akksival újrahozzáadod az USB Mediatek Drivereket.stb.stb...van itt olyan aki jobban tudja,mint én!Nem nagyon szeretem a ROM-okat csereberélni,csak az app-kat próbálgatom és a telefonok müködéséhez tudok hozzászólni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Warhammer 40.000
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest