Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
siryeti
üzenetére
Szerintem a legnagyobb segitség az lenne ha akár a rootolásról,akár egy romcseréről vagy cwm felrakásról videót készitene az akinek ez megy.Tudom ez nagy kérés,de talán utána egyszerűbb lenne a youtube linket betenni a kérdezőnek,mint regényt irni,ami lássuk be nem is mindig érthető annak aki most ismerkedik az egésszel.
Kevesebb téglásitott telefon lenne szerintem.Sokkal könnyebb egy videós segitséggel csinálni valamit mint az írottal. -
berigazek
őstag
válasz
siryeti
üzenetére
Nekem is egy kollégánk segített innen a topicból ,,online" skype-n és jó volt utána,csak nem akartam Flashelni csak ,,gyomlálni" ki a fölösleges kínai app-kat.
Úgy kell kezdeni,hogy uninstallálod teljesen a régi USB drivereket és utána levett akksival újrahozzáadod az USB Mediatek Drivereket.stb.stb...van itt olyan aki jobban tudja,mint én!Nem nagyon szeretem a ROM-okat csereberélni,csak az app-kat próbálgatom és a telefonok müködéséhez tudok hozzászólni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest