-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91221 üzenetére
szerintem mivel ez a két bejegyzés a végén van, akkor kerültek bele, amikor a droid tweaker-el átállítottam, persze én nem tudhatom
azért kétrdeztem, hátha ha törlöm, az lenne az eredtei állapot. De akkor visszaállítom 120-ra...a dalvikot meg hagyom úgy 48-on. Vagy végülis lehet próbálgatni is nem? Ez már csak egy külön mentett build.prop. És megvan az eredeti ugye. Csak kérdés, ne vedd okoskodásnak, ha próbálgatom visszatölteni sp flash toollal a systemet módosított build propokkal, az nem segít? Persze csak az elméleti lehetőséget ismerem a vissza töltésnek, am ugye a flash-elés(?), de nem tudom konkrétan hogy kell.
kicsit később tudok lenn, kb félóra...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest