- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- OLED monitor topik
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IldiH
tag
válasz
fateless #89227 üzenetére
Nekem korábban egy Galaxy S Duos-om volt, standby és nem találtam jónak. Ha egyszer eljutok odáig (pénz, az elvárásaimnak amúgy is megfelelő telefon), akkor aktívot vennék.
Nálam a feltöltős T-Mobil a netezős kártya és egy Vodafonos flottás a 2. Mivel a flottás a munkahelyi, illetve a flottában már bent van a család egy része, így azon sűrűn hívnak (nyilván ingyen flottán belül) és amúgy is alacsonyabb a díj más irányba, tehát azon is hívok bárki mást is.
Ha csak mezei hívás közbeni hívásról van szó, nincs is gond, bejelez, sms jön, visszahívom, ha akarom. De ha netezek, akkor átirányítja a bejövő hívásokat. Ha nem figyelek oda és felveszem, akkor ketyeg az óra. És tekintettel a nagy számú hívóra, én bizony nem örülnék utána a számlának.
(A problémát még növeli a Duos lassúsága, a net pláne megöli, mire meglátom, hogy melyik számomat és ki hívja, addigra megunják és leteszik.a legjobb meg az, amikor ettől a rengeteg feladattól - bejövő hívás, böngészés - le is fagy
)
Tehát én azt akarom(nám), hogy egyik se legyen "nem elérhető", max. foglalt jelzés, ne irányítódjon át, mindkettővel ugyanúgy tudjak netezni (helycsere nélkül).
-
8.utas
tag
válasz
fateless #89227 üzenetére
Te magad válaszoltad meg a végét:
van felettem ember, egyébként sem szeretek visszahívosgatni senkit - értsd, ha munkaidőben céges hívás jön, a magánbeszélgetést leteszem, mert azok mindig hosszúak -, tehát fontos, ha magánbeszélek, hogy bejöjjön a hívás. Tehát fontos a dual sim, de számít az ára is. Most akkor elég fontos vagyok, vagy nem?
Pénzről eddig nem beszéltünk. Egyébként ki tudok fizetni egy telefont, de az asszonnyal nem akarok vitatkozni, miért volt 150. Jelenleg mondjuk 100 amit Ő rászán.Egyébként azt olvastam, ha az egyiken netelek, akkor max arra jön be a hívás. Ez rohadt nagy gond.
pl. itt írják
Most ezzel a dual standby-al úgy érzem magam, mint amikor 90-ben megvettem az első telóm (97e volt), és mindenki azt mondta, nem vagy Te annyira fontos, hogy mobil kelljen. Mondtam anyukám örül, hogy elér. Ezeknek az embereknek max 5 évvel később volt mobiljuk.
Tehát nincs kérdés dual active vagy 2db telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest