Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
wwenigma #88542 üzenetére
lehet valamit vele kezdeni?Egy rohadt clone telefon ami ugy kezdte a problámát,hogy el tünt belőle az emai szám,mielőtt kapnék jelzem nem az enyém hanem az egyik haveromé.Azért hoztam el,hogy majd droid toolsal visszarakom az emai számát.Időhiánya miatt csak ma este jutottam el odáig,hogy nekiálljak de bekapcsoláskor az fogadott,hogy nem tutam a képernyőzárat kioldani mert nem reagál az érintésre.Szerintetek mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest