Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
RVR400 #76133 üzenetére
Nem magamtól szedtem ezt, hanem a jogi tanszékvezetőtől nálunk. Gondoltam, hogy egy habilitált doktor ért hozzá, de akkor lehet mégsem...
(#76147) aytukabozs
Mondom, bemész a bankba és az átutalásról kérsz egy pecséttel ellátott igazolást, azt bescanneled és csatolod mailben. Nem elég a screenshot bolt visszaigazolásáról meg a PP bizonylatról, hivatalos, pecséttel ellátott banki igazolás kell. -
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #76133 üzenetére
( #76140 ) virkir
úgy fest még mindig a nyári diákmunkás van szolgálatban mert nem egy az egyben elhajtott, hanem mellékelt egy screenshotot a telo mostani áráról az alábbi szöveggel;Tisztelt aytukabozs
A vámhivatal a csomagot 88,- USD-vel engedi vámolni. 27% a kiszabandó ÁFA. Vámolhatom ezzel az értékkel?
Vagy kérnék egy linket, rendelés visszaigazolást.
Üdvözlettel
H****** Irén
Vámügyintézősokkal beljebb nem vagyok hisz a rendelés visszaigazolást már elsőre is megkapták, élő linkem meg persze nincs (nem is lehet) a termékhez az alacsonyabb áron.
Mindenesetre elküldtem neki a face-n még azóta is kint lévő antelife hírdetést, valamint a vásárláskor készített screenshotot.
Kíváncsian várom melyikőtöknek lesz végül igaza -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest