Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prodata2
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Így van jobbat tuti nem talál csak olcsóbbat
De a nexus árában már lehetne keresgélni ,de akkor már kár leváltani és az nem 50eft
Szerintem ruházz be még egy akkumulátorra
Mert már elolvastam egy pár tesztet és nézegettem pár telefont de még nem tudtam dönteni mert olyan nincs ami a Nexus4-et verné 50 ropiba . ( akkor már régen meg rendeltem volna ) Mert vagy a kamera silány vagy az akkuidő vagy mind a kettő . És is csak azért keresgélek itt mert nem akarok nagyon sokat költeni már megint telefonra. Csak így is egyre fentebb csúszok már én is 50eft-ben gondolkozok de... -
baluka6
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hát konkrétan 3G mellett max 2 óra kijelző időm volt. Teljesen "szűz" rendszernél, 1-etlen általam telepített app nélkül se értem el többet.
Nincs szükségem dual simre, csak gondoltam kipróbálnék valami keleti csodát, mert az ismertebb márkáknál elég sok a csalódás számomra. ezek a 8 magos csodák se tudnak annyit, mint a Nexus 4?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a nexus árában már lehetne keresgélni ,de akkor már kár leváltani és az nem 50eft
Szerintem ruházz be még egy akkumulátorra