- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
gipsztigris #75746 üzenetére
Alapjában véve egyetértek veled.
De nekem sajnos nem sikerült megbarátkoznom a Nexus pocsék kamerájával, számomra vállalhatatlan, nekem nagy szükségem lenne, hogy egy-egy mintadarabot használható minőségben lefotózzak és elküldjek. Ezért próbálkozom most egy 13MP-es Sony kamerással, ami nem csak a napfényes kertben készít használható képeket.
Tudom, hogy ez a kamera kérdés nem mindenkinek fontos, de nekem igen.Amúgy a minap a kezembe kerültek a jó öreg LG Black-emmel készített fotók - hihetetlenül szép, ropogós képek a Nexus által készítettekhez képest. De a Black kijelzője is lealázza a Nexus kijelzőt a mai napig is - viszont az LG 512MB-ja az egy procival ma már használhatatlan.
További fajsúlyos érvem az volt a Coolpad megrendelése mellett, hogy a Nexusom lassan már egy éves lesz, és elkezdett bizseregni a tenyerem, hogy lassan kéne valami új játékszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő