-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Első hidegindításról volt szó, net nélkül. Egyébként EPO adat akkor is lehet ha épp nincs net. 2 perc és 5-30 perc között is azért van némi érzékelhető különbség, nem?
(#74742) gipsztigris: Ki vitázott? Erről már beszéltünk (én is írtam), hogy nagy a minőségi szórás MTK fronton a legtöbb gyártónál, ez nem újdonság. De nagyon nem mindegy, hogy 2 perc vagy 20 perc alatt fixál, mert az egyik elfogadható, a másik meg nem. Ez az én véleményem.
Milyen érdekes, hogy van olyan készülék ami EPO és internet nélkül is mindig 1 perc alatt fixál, és nincs ekkora szórás a minőségben. Lehet választani. De, ha valakinek édes mindegy, akkor nincs miről beszélni. De valakinek nem az. Remélem elfogadod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged