-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
djapor96
üzenetére
Szia!
Érdekes
Mivel én szinte csak onnan rendelek! Valamint mindig rákérdezek az árura és mindig kapok választ is. Nekem eddig mindent normálisan elküldtek. Ha valamiért lemondtam az árut simán visszafizették pedig én soha nem használtam play-pal szolgáltatást. Hát nem érdekes, hogy mik vannak......
Igaz hogy a forgalmuk meghaladta tavaly az egész magyar országi budget-et. Vagy úgy is fogalmazhatnám szerettünk volna itthon akkora bevételt mint ez az egy bolt amit csinált
Az igaz hogy az eladónak utána kell nézni! Mivel ott van vagy 100 eladó(ha nem több) pont azért linkeltem egy olyat ami már megbízható.
Ja viszont azért ŐK is nézik azt, hogy az aki rendelt először vesz náluk, vagy "törzsvásárló".
Ha csak valaki kérdez de nem vásárol azt nem szeretik ők sem. De ugye az itteni "kofák"
sem szeretik azokat akik csak nézelődnek meg beszélgetni akarnak de nem vásárolnak.
Ugye ez így van URAK?
halkan jegyzem meg ez megint csak az én véleményem..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Futás, futópályák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Minden, ami hőszivattyú
- Diablo IV
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mivel én szinte csak onnan rendelek! Valamint mindig rákérdezek az árura és mindig kapok választ is. Nekem eddig mindent normálisan elküldtek. Ha valamiért lemondtam az árut simán visszafizették pedig én soha nem használtam play-pal szolgáltatást. Hát nem érdekes, hogy mik vannak......
Igaz hogy a forgalmuk meghaladta tavaly az egész magyar országi budget-et. Vagy úgy is fogalmazhatnám szerettünk volna itthon akkora bevételt mint ez az egy bolt amit csinált
Az igaz hogy az eladónak utána kell nézni! Mivel ott van vagy 100 eladó(ha nem több) pont azért linkeltem egy olyat ami már megbízható.
Ha csak valaki kérdez de nem vásárol azt nem szeretik ők sem. De ugye az itteni "kofák"
sem szeretik azokat akik csak nézelődnek meg beszélgetni akarnak de nem vásárolnak.
Ugye ez így van URAK?