- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Asztrofotózás
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
blueye #71567 üzenetére
A postázós topic lassan gazdagodhatna egy táblázattal hogy kit, hol, hogy és mennyire húztak le...
Az antelife mellett az én nickem is ott lenne (nekem egy használt telót bírtak küldeni, de mivel szintén egy olcsófon volt, nem küldtem vissza hanem kisírtam némi partial refundot), talán így elkerülhető lenne hogy ilyesmibe fusson bele az ember ... :/
Nagyon úgy fest hogy nem fér bele az idejükbe a postázás előtti tesztelés, vagy -ami még rosszabb- egyszerüen sz@rnak rá hogy beterítik európát (kis)hibás készülékekkel..(#71569) CineDOG1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Formula-1
- XPEnology
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OTP Bank topic
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest