Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gaming notebook topik
- Gamepad
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
+( #70770 ) Krinyo
félreértitek, pár hsz.-sal előttem volt kérdés az OTG értelme, én arra válaszoltam csak.
Szegény vagyok mint a templom egere, nem veszek csak azért új eszközt mert nem férek a PC-hez a nosalty (asszony) vagy a facebook (gyerek) miatt.
Az LcdTV meg a telefon adott, ha ehez veszek miracast sticket az némileg olcsób mint egy Acer V5 - 131
#70811 ) kymco
+1 a szűrőre
aztán már csak a usereket kell rávenned valahogy hogy használják is az O.T. gombot :/
-
iMaverick
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
4 magos telók energia gazdálkodás szempontjából is jobbak,
Ezt tanúsítom én is! Egy 6577-es Haipai-ról nyergeltem a mostani Amoi N828-ra (MT6589) : "smoothabb" és energiatakarékosabb is lett a teló... Az megint más kérdés, hogy játszani max. az Angry Birds-szel szoktam, de mostanság már azt sem.
De mondok mást: kb. 1 hónapja cseréltem le a HTPC-ben használt AMD Brazos (2 mag) konfigomat egy AMD Kabini-re (4 mag): ott is érezhetően gyorsabb lett a masina és pár W-tal még kevesebbet is eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- VGA kibeszélő offtopik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest