Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszi, meglesem őket... De szerintem feladom és inkább feljebb kacsintgatok a 4,5"-ra, ott találtam több kedvemre valót is... (ár/érték - dizájn árányba)
Pl. Lenovo S720, Lenovo A820Csak gondoltam hátha... de sajna nem
/szerk
Meglestem őket:
- Jiayu F1: Dizájnjával nem vagyok kibékülve (mint az első generációs iPhone)
- Jiayu G2S: ez nem is lenne rossz (ezt én is írtam), de kifutó modell, lehet még valahol kapni!? Nem túlzóan magas áron!?
- ZTE V898S: ilyen típust nem is találtam...
- Lenovo A390: ez is tökéletes lenne a 2is apróságot, amit feljebb említettem (no vaku, no előlapi kam)
- Lenovo 739: ilyen típust sem találtam...
- Haier w718: ezt annó a Lenovo a660 utódjaként néztem mint light-os "strapa mobil", de itt a hátlap dizájnja olyan gagyihatású az a hangszoró & kam (ill. no vaku)De azért köszi, ha van még tipp esetleg 4"-ra, még reménykedek... de inkább áttérek - átturom a 4,5-os kínálatot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest