Hirdetés
- Projektor topic
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
csokaadam0 #67680 üzenetére
Tőlem a wayteq szerviz 3e-t kért a régi fw visszarakásáért. Már nem volt garis, örültem, hogy ilyen olcsón megúsztam (36e volt a navim). A garanciális szerviznél (garlevél) érdeklődnék a fizetős javítás lehetősége után. Talán nagyobb eséllyel válaszolnak, mint a "gyártó".
Alca995 esetén csak alaplapcsere jöhetett volna szóba, mert nem lehet visszatérni korábbi fw-re (sem telemax, sem otthon).
Esetleg még lehet futni egy kört otthon lcd driver cserélgetésével, hátha segít. A romban több driver is lehet, ezt lehet állítani. Itt a fórumon írta valaki a módszert (talán cappa72? bocsi, ha nem). -
svgyula
addikt
válasz
csokaadam0 #67680 üzenetére
Szia! A legjobb megoldás csak és kizárólag az lehet, hogy felhívod őket vázolod finoman a problémádat!
Megkéred őket, hogy állítsák vissza a régi ROM-ot. Vagy ha(?) ezt az újat ki tudják javítani akkor azt. Magyarországi cégről lévén szó már írták nemigen van nagy közönsége. De itt még megkérdezheted hátha valaki képes volt a mentésre.
Persze én nem tudom velem miért nincs soha ilyen? Érdekes módon nálam minden frissítés elsőre elindul.
A CT99-nél is a ONE-nál is a MIUI is elsőre működött rajta de nem tetszett és visszaraktam a "frissítettet" pedig közben a recovery-t is cserélni kellett oda vissza. Persze lehet azért mert ez kínai
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest