Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia!
Már nem bírom olvasni az a sok ökörséget amit írsz! Nem a gyártót kell szidni! Nézz a tükörbe és amit látsz azt!
Ugyanis te nem vagy képes működésre bírni! Az csak megemlítem, hogy telefonról beszélünk aminek ez csak egy mellék funkciója.
Nekem is volt most is működik a cubot gt99 tökéletes a navi-ja, igaz már nem nálam de ez nem változtat a tényen! Nálam sem talált holdat percek-ig a beállítás után meg meg szinte azonnal, nincs internet segítség, sem gsm.
Pont olyan vagy mint a kezdő pc felhasználó legyen "occsó" DE minden működjön rajta! Igaz nem értek hozzá
meg nem is használom de "ki van fizetve"! -
Nekem is volt egy olyan készülékem (nem MTK-processzoros), ami nehezen talált GPS-jelet. CyanogenMod ROM-mal javult a helyzet, tehát az én esetemben valószínűleg szoftveres gond volt.
Lehet, te is kifogtál egy rossz GPS-vevővel szerelt darabot, de ebből nem az a tanulság, hogy az MTK szar (mert NEM az), hanem, hogy jobban meg kell nézni, mit vesz az ember, mert igenis van olyan eszköz, ami az emberek döntő többségének megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő