-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
30e-es kategória az AMOI A862W (100-110 USD), amin bizony erősen gondolkozok is. Négy magos Qualcomm van benne, szóval elvileg igen jó GPS-szel rendelkezik.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
"Szerintem 25k kategóriában ne is álmodj tisztességes GPS-ről... még a duplája is kevés talán."
30-as kategoriaban itt a logouton a ZTE 967S-rol (~30k) pedig jokat irt a teszter ilyen teren, vagy az csak egy kivetel ?"A GPS-re itt is kitérnék, mert sokak szerint a kínai telefonoknak ez a rákfenéje. Nos, itt nagyon pozitívan csalódtam. Letöltött EPO adatokkal, mobilnet, és WiFi nélkül, kicsivel több, mint egy perc alatt fixált. És hogy mennyi holdat látott? Én sem hittem el elsőre."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged