Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Thrawn #57235 üzenetére
"A felesleges méretnövekedés nem gond, van elég helye a rendszernek, de ha ez probléma lenne akkor deodexelni lehet a ROM-ot amit én meg is tettem. Erre is a jBartot használtam."
Őőő... mielőtt valakinek ebből a mondatból az jönne át, hogy a deodexelés csökkenti az alkalmazások méretét... Hát én nem kötnék erre fogadásokat. Sőt...
"Magyarításról volt szó, nem tudom minek kevered ide a CWM portolást."
Történetesen azért, mert bajosan rakod fel a magyarított romot nélküle... No nem mintha nem lehetne visszacsomagolni flashtool kompatibilisre, de az nem lesz éppen 5 perces folyamat.
cappa72 ezekre a modellekre még meg tudta oldani szerencsére a recovery-t, ám van ahová forráskódok nélkül nem lehet megcsinálni... és te magad írod a lényeget: "Kernel forrás meg tudod te is jól mikor lesz..." Pont ennyire esélyes a recovery forrás kiadása is bizonyos modellekre.,,,
-
apeelme
addikt
válasz
Thrawn #57235 üzenetére
Látod ez a különbség köztünk, Te a saját eddigi tapasztalataidat szajkózod és ez alapján alkotsz véleményt miközben halvány lila fingod sincs hogy mi folyik a háttérben, amit újfent csak erősít a méretnövekedés és odex/deodex fogalmak keverése.
Ha gondolod konkrét bizonyítékokkal is meg tudlak győzni hogy a jBart-os magyarítás egy nagyon felületes megoldás, és borzasztó messze van a tökéletestől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest