Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya0426
tag
válasz
vadkörte #56239 üzenetére
A töltő 1A, az aksi pedig 3000mAh.
Most az előbb megint eljátszotta azt velem, hogy kikapcsolt magától (kb. 8%-on), utána nem tudtam bekapcsolni.. Felraktam töltőre.. azt jelezte, hogy tölt, de bekapcsolni továbbra sem lehetett, kb. 10 perc után tudtam csak. Kb 10 perce van fent töltőn, most 40%-ot ír.. nem tudok rajta kiigazodni, ma napközben is össze-vissza mutatta a %-ot.
Más :
Ed3r_X_ tanácsára érdeklődnék. Azt mondta, hogy valószínűleg meg lehet oldani szoftveresen a hangszóró problémáját, hogy ne legyen ennyire halk, de sajnos én nem értek ehhez egyáltalán.
Mit és hogyan kell csinálnom, egyáltalán bele merjek e fogni így tök laikusként?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest