Hirdetés
- Léghűtés topik
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
KurtCobain #55301 üzenetére
Így van. Valszeg én sem olyan telefont fogok venni, de szerintem gáz, hogy 4,3-4,5 col körül alig kapni jó okostelefont.
A 6589(T) és a 6582 SoC-k között van ugyan érdemi teljesítménykülönbség, nem is elhanyagolható, de ezek közt már szerintem nem olyan jelentős (persze ez relatív) és természetesen figyelembe venném melyik SoC van benne (sok minden más mellett is), de itt már ugyanolyan, ha nem nagyobb súllyal száll latba a készülék mérete, formavilága, egyszerűen, az hogy melyik tetszik (értsd: legyen inkább szebb, stílusban hozzám illőbb készülékem 10-20%-kal lassabb hardwarrel - ami még bőven elegendő nekem - azonos áron, mint gyorsabb, szép..de mégse az amelyik megfogott).
Persze unalmas lenne, ha mind ugyanazt választanánk, kinek mi jön be és ezért örülök, hogy jön kisebb teló is, még ha nem is túl olcsón, bár még megfizethető árban. -
kokyt
senior tag
válasz
KurtCobain #55301 üzenetére
Az elszíneződés az nem az OGS technológia hibája. Prestigio 5044 is OGS, és az én példányomon nyoma sincs ilyennek. Ott valami más tervezési, összeszerelési vagy anyagminőségi gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest