Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Így van. Valszeg én sem olyan telefont fogok venni, de szerintem gáz, hogy 4,3-4,5 col körül alig kapni jó okostelefont.
A 6589(T) és a 6582 SoC-k között van ugyan érdemi teljesítménykülönbség, nem is elhanyagolható, de ezek közt már szerintem nem olyan jelentős (persze ez relatív) és természetesen figyelembe venném melyik SoC van benne (sok minden más mellett is), de itt már ugyanolyan, ha nem nagyobb súllyal száll latba a készülék mérete, formavilága, egyszerűen, az hogy melyik tetszik (értsd: legyen inkább szebb, stílusban hozzám illőbb készülékem 10-20%-kal lassabb hardwarrel - ami még bőven elegendő nekem - azonos áron, mint gyorsabb, szép..de mégse az amelyik megfogott).
Persze unalmas lenne, ha mind ugyanazt választanánk, kinek mi jön be és ezért örülök, hogy jön kisebb teló is, még ha nem is túl olcsón, bár még megfizethető árban. -
kokyt
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Az elszíneződés az nem az OGS technológia hibája. Prestigio 5044 is OGS, és az én példányomon nyoma sincs ilyennek. Ott valami más tervezési, összeszerelési vagy anyagminőségi gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest