- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Vásárláskor érdemes személyesen átvenni, postázás esetén pedig kizárólag belföldön feladott küldeményként vásárolni.
A magyar jogszabályok szerint ennek importja haditechnikai eszköznek behozatalának minősül mivel kettős felhasználású eszköz és a vám hivatalból feljelentést tesz a címzett ellen. Kis szerencsével persze átjut a vámon, de nem hiszem hogy bárkinek kockáztatni érdemes egy ilyet. Unión belül ilyen probléma nincsen hiszen ott már nincsen külön vám ellenőrzés. (Más uniós országokban nincs ilyen szabályozás így lehet legálisan behozni az országba)MEGALOL!
Ha EU-n kívülről hozom, akkor bűnöző vagyok, ha meg az EU-ból, akkor már nem probléma... A haditechnikai eszközön meg majdnem lefordultam a székről a röhögéstől! Még ha egy Stinger rakéta lenne, vagy C4-es robbanóanyag... 
(#52392) Groovebaby: ja igen, még esetleg lehet valami felrakott app is... Esetleg egy cache ürítés is mehetne a kollégának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha EU-n kívülről hozom, akkor bűnöző vagyok, ha meg az EU-ból, akkor már nem probléma... A haditechnikai eszközön meg majdnem lefordultam a székről a röhögéstől! Még ha egy Stinger rakéta lenne, vagy C4-es robbanóanyag...