- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
cappa72 #51537 üzenetére
Bocsánat a pontatlan leírásért, de reggel gyorsan telefonról írtam és nem volt időm keresgélni a fórumban mert rohantam.
Akkor pontosítanék.
Csütörtök óta van nálam egy CUBOT ONE teló. Kipróbáltam a GPS-t otthon és működött rendesen. Megtalálta hol vagyok, útvonaltervezett, minden ment ahogy kell. De később kiderült, hogy csak azért mert wifin voltam. Net nélkül nem talál jelet. Percekig álltam egy helyben és nem talált helyszínt. Erre a problémára szeretnék megoldást találni, hátha valakinek megy.Más:
Felraktam a Real Racing-et és nem indul el. Végignézem az elején az intro-t aztán elsötétül a kép és nem történik semmi. Még egy darabig hallani a játék zenéjét de utána megáll és nem reagál semmire. Ha át akarom lépni az intro-t akkor egyből megáll. Fekete kép, alatta zene egy darabig, utána semmi. Akksi ki, be és újraindít.Valaki tudna segíteni? Nagyon hálás lennék!!!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest