- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Esetleg nem egy régi SIM-edet cserélted!?
Értsd pl.8-10évestNekem egészem ~2009-ig 2001-es SIM-em volt, mivel sose hagytam el, lopták el stb.
Aztán amikor előfizura váltottam cserélték
Meg ugyebár 2001-be csak GSM 2G volt, mostmeg már van 3G sőt 4G is...Ergó 2G-s GSM SIM-el nem fogsz tudni mobilnetezni, azt cserélni kell 3G-s SIM-re!
4$-ért már találtam SIMvágót, meg 1$-ért 3in1 sim-microsim-nanosim adaptert...
szal ha így 1.000 Ft+-ért akarnának lehúzni akár T-s bótba, akár gsm-esenél, inkább veszek ilyen és megcsinálom magamnak, kölcsönadom ismerősnek stb.(#42825) AsusBoy
ez kép LOL!Amúgy én egyszer ilyen Auchan-ba ahol kivannak rakva a mobilok, kézbefoghatóak, stb.
Végigfogdostam mindenméretet 3"-tól 5"-ig
És végül a 4"-os méretet találtam megfelelőnek, arra, hogy egy kézzel tudok kezelni, hogy átérem a hüvelykújjammal...De kézbe fogva 1kézzel a 7"-os Samsung Galaxy Tab2 7.0 is megbírom fogni, szal ilyen méret próbléma nem áll fenn, csak nekem pl fontos, hogy 1kézzel tudjam kezelni mindenrészét a mobilnak, értsd mindenhova elér az újjam...
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest