Hirdetés
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Steam Deck
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Alabástrom_
csendes tag
Igen, egyetértek, egy szép, jó fogású telefon sokkal hamarab megdobogtatja a barátnöm szívét, mint bármilyen teljesítmenbeli bravúr. Persze ne akadozzon, ne legyen zavaróan gyenge.
Egyvalamivel viszont nem boldogulok - az ajánlott telefonok közül csak 3-tól találtam mintafotókat. Manapság kötelezö a telefonokban a csillió megapixeles kamera, de valójában senki sem használja?? A barátnöm az egyetlen ember a világon, aki szeret kattogtatni, de utál fényképezögépet cipelni???
-
Ájvé
veterán
Alapvetően igaz amit írsz, legtöbb (sőt majdnem mindnek) mindegy milyen maga a hardver, a külső fontosabb.
Én viszont a hardvert is nézem. Volt hogy ismerős csaj laptopot keresett, találtam egy nagyon jót hardveresen ami fekete volt, erre ő azt mondja de neki piros kell. Kicsit szitkozódtam magamban de végül nagy nehezen kerestem egy hardveresen és küllemben is jó laptopot.
Szóval én mindig megpróbálom a legjobbat kihozni, úgy hogy minden tekintetben a lehető legjobb legyen a készülék. De no offense értem az álláspontod.smkb:
Igaz tényleg jobb az A9. Én magamból indulok ki, adott áron a jobbat venném és másnak is így ajánlanám, ezért írtam.
SGX531 viszont nem valami erős de ahogy előtted írták angry birds és facebook fut rajta, de én nem így veszem figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest