Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- ASUS notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
blueye #35928 üzenetére
Factory módban van egy olyan, hogy "clear flash" vagy valami hasonló. Azt már próbáltad? Nekem már hozott vissza bootloopból telefont.
Ha ez nem jön be akkor flashtoolal bármikor visszarakhatod a gyári ROM-ot, max az adataid veszted el.
gipsztigris
Ez azért erős túlzás. Vagy 100 telefonon csináltam már factory resetet, 1 ragadt bootloopba. -
gipsztigris
addikt
válasz
blueye #35928 üzenetére
Ugyanígy jártam a Fiam telefonjával (ZTE V970).
Csak úgy tudtam megoldani, hogy egy gyári kínai romot feltettem flashtool-al.(csak úgy indult el) Utána újra CWM telepítés, majd recoveryből magyar nyelvű romot tettem fel.....az okát nem tudom sajnos, de már másnál is olvastam, hogy elég gyakori jelenség MTK6577-es telefonoknál a factory reset után.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest