Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
Ruszki
üzenetére
Nekem is, havernak is bevált eddig. Napokban tervezem feltenni a az új hivatalos június végi firmware-t (nekem még májusival jött). Összességében meg vagyok vele elégedve, néha-néha vannak lassulások, de elég rendesen hajtom, szóval nem zavar. Sony Experia J után piszok gyors!
Ha konkrétumok érdekelnek, akkor javaslom, hogy írj a saját topikjába, vagyunk már egy páran, akik ThL W8-at vettünk az elmúlt hónapokban!Kérdéseidre válaszolva:
1. OTG-t nem próbáltam, tudtommal nem is tudja. Nem is tudom kipróbálni, nincs OTG kábelem.
2. Szerintem megéri az árát.
3. Kisebb szoftveres hibák voltak, de ezeket a GravityBox app orvosolta. Nemzetközi verziót kaptam, nem voltak rajta kínai appok, tudott magyarul gyárilag. Peter76bp logout-os cikkjét követve felment rá CWM, majd root, majd XDA-s leírás szerint az Xposed framework és a GravityBox.
4. Én is úgy gondolom, hogy jobb, bár azzal a készülékkel nincs semmilyen konkrét tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha konkrétumok érdekelnek, akkor javaslom, hogy írj a