- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #34763 üzenetére
Bocsánat, valóban rosszul fogalmaztam!
Az átparticionáláshoz linkelt programra gondoltam, amihez mint írtam lalszi leírása hiányzott.
Az általad legutóbb küldött linken megtaláltam a leírást. Viszont itt nem tesz arról említést, hogy a belső SD tárhely megszűnne a művelet után.
"Ez az alkalmazás segít megnövelni az 512MB belső memóriát (a DATA partíciót). A helyet a belső SD-ről veszi el, így az annyival kisebb lesz majd. 2,5GB-ig tudod növelni a DATA-t, ekkor a belső SD 80MB körülire csökken, de választhatsz 1GB-ot és 2GB-ot is. "
Ez a megoldás jobban tetszene, ha lehet meghagynék 512MB helyet egy belső SD-nek.Véleményed szerint viszont: "új rom felrakása után le kell tiltani a belső SD kártyát, mivel nem fogja tudni a rom, hogy az átparticionálás megvolt.
Az átparticionálás után a belső SD ugyanis gyakorlatilag megszűnik."Tehát akkor: MTKDroidtools mentés a biztonság kedvéért.
Aztán az átparticionáló program felmásolása külső SD-re, majd telepítés, és a leírás alapján partíció méretezés.
Majd az új rom telepítése (mondjuk SD-ről CWM-el).
Na innen homályos. Ma mégis le kell, hogyan tiltsam le a belső SD kártyát?
Vagy ami szimpatikusabb lenne, hogyan bírjam rá a romot, hogy lássa a belső SD-t is?
Szeretném, ha maradna egy belső SD is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest