- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
akos727 #34287 üzenetére
Ezek közül egyedül UMI X2 jött már meg ide másnak, arról van tapasztalat (kisebb szoftveres gyerekbetegségek, amik idővel valószínűleg orvosolhatóak). THL W8 Beyond még nagyon új, nem biztos, hogy fogják tudni szállítani azonnal, de ha nem rendeltem volna pár hete sima THL W8-at meg nem tartanám teljesen fölöslegesnek ekkora telefonba a FullHD-t, akkor én valószínűleg inkább ezt venném, nem az UMI-t (nekem jobban tetszik a fizikai Home gomb miatt).
Igazából a Jiayu G4 Advanced lesz szerintem az egyik legjobb a paraméterek szerint ha végre kapható lesz (legutóbb augusztusra ígérték), HD kijelző, T-s proci, 2 giga ram, mi kell még? :-) Ja fizikai home gomb nincs :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Dolce Gusto
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest