Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért lassabb a külső SSD, mint amit ígértek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
Csygusz #23796 üzenetére
Ez így egyáltalán nem igaz, sokkal árnyaltabb a kép: Az Androidos XYZ legűberfaszább telefont sem root-olva kapod, root-jogot igénylő funkciók, moddolás kilőve, közösségi romok, miután a gyártó baszik frissíteni az 1 éves telefonod, kilőve.
És bocs, de ekkora baromságot már régen hallottam: mi az hogy a windows phone minden irányba kompatibilis?merrefelé? Mutasd már meg!
A barátnődnek jobban tetszik egy windows phone-os Lumia? Lehet, de akkor ennyiből neki felesleges az okostelefonok feature-jeinek 95%-a, mert nem használja őket. De akkor mi lehetett a gond egy Androidos felülettel? -
válasz
Csygusz #23796 üzenetére
Na igen, volt Windows phone készülékem, nagyon szerettem. Rövid ideig használtam iPhone-t is, ami annyira nem nyerte el a tetszésemet szoftveresen, de azon kívül jó volt, csak nem szerettem az "úúú, ájfónod van?" megnyilvánulásokat. Összességében azonban egyik sem tudott számomra kielégítő lenni, de mindez nem az Android csodája. Egyszerűen Androidos volt a két SIM kártyát befogadni képes készülék. Ennyi. Egyébként már jó ideje WP8-as készülékem lenne, ha pl Nokia lecsapna erre a piaci résre...
Szóval nem a droid miatt vagyok itt és feltételezem, sokan nem kizárólag a droid miatt vettek két SIM kártyás készüléket.
Ha az Apple 3-4 éve kihoz dual SIM-es mobilt is, már rég iPhone használó lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért lassabb a külső SSD, mint amit ígértek?
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest