- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalco
tag
Összeségében meg vagyok vele elégedve. A proci sebessége nekem megfelel, szépen fut rajta minden. Egyedül a HSDPA "probléma", amit fel tudok hozni, mint negatív, de végülis működik és sztem csak én fogtam ki egy bug-os készüléket. Ha majd rászánom magam, akkor leadom szervízbe egy alapos átvizsgálásra. (voltam már bennt a Speedshopban, ott vettük észre a sráccal tök véletlenül, hogy a sim2-ben működik csak a HSDPA adatátvitel mód, holott gyárilag csak a sim1 foglalatban kéne működnie) Egyelőre nem zavar a dolog, hiszen tudok 3G-n netezni és ez a lényeg. És most már nehezen válnék meg tőle akár pár napra is.
Az akksi kb 1,5 napot bír. Erős használat mellett (telefon, 3G, wifi) este tölteni kell, de van, hogy 2 napot is kibír (ha este 60% körül van és éjszakára "Repülőre" állítom, akkor kihúzza a két napot.
A wifi is jól működik, a gps is könnyen talál jelet és stabil.
A fényképező nem rossz, de nyaralásra azért kell egy igazi fotómasinaEz inkább a "mindig kéznél van" célokra felel meg.
Akinek dupla simes okosteló kell, annak bátran ajánlom, megbízhatóbb, mint a többi kínai csoda és nem mindegy az 1év magyar gari sem... az ára mondjuk nem alacsony, de számoljunk csak: 2db egykártyás közepes okosteló +
1 gps.... (najó közepes okosban van gps, akkor az nem jön hozzá), de nekem nem mindegy, hogy csak EGY telefon húzza a zsebem..hoppá, látom Tomosny megelőzött
-
tomosny
csendes tag
Szia!
Én is Gigabyte-tot használok. Maga az android kezd tetszeni, igaz nokia után van pár dolog amit nem tudok megemészteni. Maga a telefon minőségre számomra gagyi. Hátlap nyöszörög folyamatosan. A hangminőség változik nem folyamatossan, mondjuk hívásonként. Gyári autó kihangosítóval használom, kritikán aluli hangminőség itt is, ezelötti telefonokkal semmi problémám nem volt. Persze vannak időszakok amikor tiszta a hangzás. Bluetooth néha kapcsolódik laptophoz autóhoz néha nem, ekkor bluetooth ki-be kapcs. Ez lehet egyedi hiba csak nálam jelentkezik. Várom én is a teszteket másoktól. Összeségében megérte, tetszik, h nem kell cipelnem két telefont. fagyás belassulás, eddig nem jeletkezett 3 hét alatt. Wifi, GPS hibátlan elég erős antennák vannak benne. Ha ilyet veszel mindenképpen úgy számolj, hogy max 1 napot bír. Nekem minden éjjel töltenem kell. Igaz blutooth folyamatossan bekapcsolva. kb 1-1,5 órát beszélek naponta. kb 1 óra net, (wifin, vagy hálózaton). Nekem is van, olyan mondjuk 30-40%-on van estére, de ebben az esetben is tölteni kell... Nyugodtan kérdez mire vagy kíváncsi szívessen kiprobálom megnézzem Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest