- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
masztah
csendes tag
válasz
Sanyesz. #17700 üzenetére
engem érdekelne, ha késő lesz akkor is!!
!!BIGUP!! egyébként nektek srácok, amiért ilyen elánnal és elhívatottsággal segítitek a többi G3 tulajt, s így jómagamat is..Dominó kollégának:
Pár nappal ezelőtti kamera javult -e? kérdésedre...
A Hevizmus koléga által magyarított és közzétett JB verzióban - kis bűvészkedés után ugyan - de óriási pozitív meglepetésben volt részem, konkrétan az, hogy a 4.0.4.-es kameraproblémáim (mindig minden körülmény között picit szellemképesek voltak a képek, mintha túl hosszú záridőt használt volna, szétállítgattam, nem hozott eredményt, pedig tudatos állítgató vagyok, tehát kb. vágom mit merre) pikkpakk, mintha nem is lettek volna, a képek tűélesek, még medium sharpness, contrast értékeknél is, tehát ilyen gyönyörű képeket még sosem sikerült még produkálni, szóval az élvezeti értéke a kis G3-nak most teljesedett ki igazán, pedig megvan nov. vége óta...illetve az előző Hevizmus kolléga által magyarított JB-nél valaki meg tudná nézni, hogy a fényérzékelő kezeli -e a képernyővilágítást, mert én mindig automatán használom, és ez az első feature ami nem működik ebben a verzióban, a szenzor érzékel, ezt bizonyítja az Androsensor is, látszik, illetve érzékel, de a képernyő háttérvilágítást nem vezérli...
Valami ötlet, FIX esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest