Hirdetés
- Léghűtés topik
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Jenne #140400 üzenetére
Hát igen, ezért is inkább Kínából rendeltem a telefont, ott legalább szépen leírták, hogy mi a helyzet, tudtad nagyjából mit veszel. Ment a "garden and tools" filléres csomagok benne egy telefonnal
. LeeEcot vettem, de tudtam mit veszek, egyből ment rá custom rom (Snapdragon proci), nem mertem eredeti szoftveren semmit használni vagy bejelentkezni bárhová (Google rendszere se volt rajta szerintem).
Hát igen más világ volt, most már nem mernék kínai belpiacos mobilt venni, nagytestvér mindent látvan némi rizikó így is a kínai mobilokban, hiába EU piacra szánt készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest