- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Én a napokban IMEIinfót az alábbiban találtam :
Az mtkdroidtools-nak (ami ugyebár valóban nem "andriod app" hanem "windóz szoft") van egy"phone information" füle amelyen alul elvileg kiírja az IMEI 1 és IMEI 2 számokat.
Ezzel ugye meggyőződhetsz ha volna kétséged hogy neked is két imei-d van
Az én első duálsimes telefonom valahol a tengereken hajózik még.
Az általad linkelt app leírásában van persze a napi tapasztalati igazság:
Unable to select SIM card ID when make a call on phones with Dual SIM cards.
> Android SDK does not support Dual SIM cards. So, I have no way to solve this problem until Google release new SDK which supports Dual SIM cards. -
vsgaborr11
tag
Az IMEI-vel azonosítod végeredményben a telefonod a szolgáltató felé, hogy nem lopott. Mivel ha több SIM kártyával használnál egy IMEI-s telefont egy időben, akkor hamar a szolgáltató fogja magát és lelockolja a GSM hálózatról a telefonod.
De aztán lehet hogy a sárkunyhóban Shenzhen vicceskedtek csak a srácok, ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő