- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
-
asdf_
veterán
válasz
svgyula #138213 üzenetére
Hmmmm, van egy beallitas, ami akar ezt is jelentheti, kiprobalom majd, thx.
(Wifi automatikus bekapcsolasa: a wifi ujra bekapcsol jo minosegu mentett halozatok (peldaul az otthoni halozat) kozeleben). Ha azt az egyetlen egy nyomorult szot moge raktak volna, hogy MIKOR, meg akar gondolhattam volna arra is, hogy pl. hotspot hasznalata kozben. Mert ugye enelkul en azt ertem alatta, hogy kikapcsolom a wifit, o a haterben sutyiban scannel, aztan ha parositott wifit talal, akkor felebred holtabol, es racsatlakozik (azt meg mondjuk ne csinalja, mert ha egyszer kikapcsoltam a wifit, akkor az szandekos volt, pl. alszom). Gondolom ez angolul meg ertheto volt, de magyarra csak ferditeni sikerult forditani helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest