Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
madrac #136850 üzenetére
Fogalmam sincs, valami ezeréves zs-nél annak idején bohóckodtak qualcomm tool-al, de másik márkánál ugyanazzal a soc-al nem működött. Nem mentem utána, mostanában pláne, én eleve olyant veszek hogy jó legyen. Csak olvasgatás közben bele lehetett akadni ilyesmibe. Manapság meg ezek már nem igazán működnek, bár mintha valami leeco rémlene, de nem 100%.
Olyant én nem írtam hogy minden telefon minden frekit támogat, nem tudom honnan szeded. Minden SOC adatlapjáról meg lehet nézni hogy miket támogat, meglepő módon nem egyformák a termékek, sőt csodák csodája a drágábbakban jobb képességű modem rész szokott lenni. Eleve a B20 támogatással indult a diskurzus, azt pedig már jópár éve bármelyik szutyok SOC támogatja hardveresen. Az olcsókban a zs gyárak legtöbbször benne szokták hagyni amit a SOC tud, a drágábbakban már lehet válogatni a többől, gyártótól függ mit állít be.
A B20-at meg bármelyik mai készülék vihetné, ha gyártáskor nem tiltják le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest