- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
madrac #136850 üzenetére
Fogalmam sincs, valami ezeréves zs-nél annak idején bohóckodtak qualcomm tool-al, de másik márkánál ugyanazzal a soc-al nem működött. Nem mentem utána, mostanában pláne, én eleve olyant veszek hogy jó legyen. Csak olvasgatás közben bele lehetett akadni ilyesmibe. Manapság meg ezek már nem igazán működnek, bár mintha valami leeco rémlene, de nem 100%.
Olyant én nem írtam hogy minden telefon minden frekit támogat, nem tudom honnan szeded. Minden SOC adatlapjáról meg lehet nézni hogy miket támogat, meglepő módon nem egyformák a termékek, sőt csodák csodája a drágábbakban jobb képességű modem rész szokott lenni. Eleve a B20 támogatással indult a diskurzus, azt pedig már jópár éve bármelyik szutyok SOC támogatja hardveresen. Az olcsókban a zs gyárak legtöbbször benne szokták hagyni amit a SOC tud, a drágábbakban már lehet válogatni a többől, gyártótól függ mit állít be.
A B20-at meg bármelyik mai készülék vihetné, ha gyártáskor nem tiltják le.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged