- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
nyisziati #133100 üzenetére
Nyilván igazad van: a Xiaomi más szintet képvisel. Megbízhatóbb, főleg hardveresen. De azért a saját árnyékán (értsd: olcsó termékpaletta a Redmi sorozat) ő sem tud túllépni.
Itt is vannak kisebb szoftveres bug-ok, de hardveres hibák is előfordulhatnak hébe-hóba.
Nekem a 4A-n például volt egy apró világító foltocska a kijelzőn, amit a f*s ASUS táblagépemnek elnézek két év után, de a 4A zsír új volt. Vagy az érthetetlen Bluetooth autós kihangosító hiba, ami a 4A után a 4X-nél is fennáll, pedig minden más (dzsunka)telefon kifogástalanul működött vele korábban. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az MX Base után mekkora csalódás a 4X üzemideje, pedig lényegében ugyanakkora akku van benne.
Ezzel együtt is jó telefon a 4X, pláne annyiért, amennyibe kerül. De egy kicsit talán többet vártam a márkától, mielőtt Xiaomi-ra váltottam, kb. féle éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő