Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
doongoo #125113 üzenetére
Jogos a kérdés, ezen én is vetyengtem, hogy a dual active valóban szükséges-e.
Üzletkötő vagyok, sokat telefonálok és sokat vagyok úton.
Egy adatkapcsolat nem árt ha van, teljesen mindegy, hogy a magán vagy a céges, mert az előfizukban van belefoglalt adatcsomag. Ámde!Jelenleg a magántelefonomat kb. csak hordozgatom egy válltatyóban, e-mailek érkeznek rá és néhány magán dolgot telefonálok vele, de a messenger és a viber is már csak a cégesen fut, mert az van mindig elérhető közelemben.
Tehát mi lenne ha fognám és egy dual standby-os telefonban a magán számomra érkező hívásokat egyszerűen átirányítanám a céges számomra? Gondolom ez lehetséges. A magán SIM-ről kimenő hívásokat továbbra is lehet kezdeményeznem.
Ritka, hogy egyszerre hívjanak a magán és a céges számomon, az elmúlt 5 évben kb. 2x fordult elő.Nekem inkább az a lényeg, hogy erős telefon legyen, egy Waze + bejövő hívás ne fektesse meg, valamint jól és pontosan lehessen vele navigálni, illetve az sem árt ha telefonálni is lehet vele.
Az autóban van bluetoothos kihangosító szerencsére.Nagyon fontos, de ez inkább gyakorlati probléma:
céges telefon (Samsung Galaxy Core Prime) 4,5" TFT LCD
magán telefon (Nokia Lumia 930) 5" AMOLED
Polarizált napszemüvegben a cégest álló helyzetben gyakorlatilag nem látni és ez főleg útközben telefonszámot keresve életveszélyes. Csak fekvő helyzetben látszik rendesen. A Lumia AMOLED kijelzőjével nincs ilyen probléma. Szerintem ez nem volt szempont a központunkban a telefonflotta beszerzőnekTehát az új telefonnak is olyan kijelzője kell, hogy legyen, ami jól látszik polarizált napszemüvegben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mozilla Firefox
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest