- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz
RVR400
üzenetére
Szoftveres fejlesztések természetesen mint minden gyártónál folyamatosak és korábbi SW bugok szépen javítgatva vannak. A szép számú Custom romok miatt szinte biztos mindenki megtalálja ami neki kell.. (- Aerom- Eragon- Darksense- Cyanogen- GrorkRom-stb...)
- Mondjuk és még Stockkal használom 4-5 napja, eddig semmi gond sincs azzal sem.. -
A HW oldalon hogy volt-e változás nem tudom, nyilván a gyártási gikszereket is javítja egy gyártó. A Prohardver tesztben felhozott összeszerelési minőségi kifogásokkal én nem találkoztam (bár nem tartom éppen objektívnek az itteni tesztet, vagy 20 magyar/angol/orosz/német stb... teszt sem talált ilyen téren kivetnivalót az első készülékben sem...)
Lényeg, simán hozza a Redmi Note3 PRO szintet HW minőség terén is. (hétvégén a két telefon volt nálam, végül P9000-et tartottam meg.)(MIUI ugyan nincs "még" hozzá amit valahol sajnálok, de másik készülékek tapasztalatai kapcsán portolt MIUI romokkall nekem nincs annyira jó tapasztalatom..)
A kamera az viszont más kérdés... Ritka rossz képeket és relatíve jókat is tudtam mindkét teloval Full alap beállításon csinálni, itt sajna én vagyok a gyenge láncszem, nem értek hozzá... csak nyomom az exponáló gombot mint süket a csengőt és várom a csodát... Néha azért bejön

-
viktorhu
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Úgy igen, sajnos. Én az Umi Superrel jártam így, ha jól emlékszem, július elején vettem, de májusi darabot kaptam, mehetett is vissza gps hibával. De már nem bánom a cserét. Szerintem nincs más opció, mint rákérdezni ilyenkor, ill. én úgy rendeltem, hogy nem volt készleten az eladónál, szólt, hogy pár nap még, míg megérkezik, így megnyugodtam, hogy nem lesz régi elfekvő darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nem lesz iPhone 19
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest