- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfManus
csendes tag
Video felvétel (már csak a 16:9 képarány miatt sem lehet VGA): 1280x720, 30 fps, codec MPEG-4 part 2. Mindez MX PLAYER szerint (tegnap videóztam). Nem akad, szép folyamatos.
GPS kicsit gyengusz (nekem), antenna (érintkezési) problémára vezethető vissza. Jövő héten tervezem megoldani. -
ÁrPi2
senior tag
khm..Jelentkeznék egy opciós vásárlásra esetleg . December második felében megvenném tőled ha elpasszolnád.
Vga kamera nem lehet a hátsó, mert annál azért jobb állóképeket láttam már belinkelve.
Szovtveresen illetve oprencer-ROM szintjén lehet tán a gond, hogyha -mint mondod- vga felbontású videót csinál nálad maximum.
Kíváncsi vagyok hogy a Jiayu-G3 tulaj fórumtársak megerősítik-e ezt a hibajelenséget, vagy van jobb tapasztalatuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Cipő topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest