Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
válasz
trouble #120213 üzenetére
A hangminősèg engem annyira nem èrint, a kamera sem èrdekel de ez a sárgaság szoftveres bug valòszìnű. Ami zavar az a gyenge tèrerő, de ez mèg csak egy teszt, ettől lehetnek majd más vèlemènyek is, az elefántoknál elèg nagy szokott lenni a szòrás. pl. Sìma p9000 ret a kamera miatt szòlták csak le ha jòl tudom, de annak is szoftveres baja van. Elmèletileg a rádiòs rèsz ugyan az a kèt telòban, tehát a gyenge tèrerő lehet antenna, vagy forrasztás, vagy árnyèkolás hiba is a tesztpèldányban. De ezt majd megtudom
van itthon három elefánt mobil is, tudom viszonyìtani hozzájuk
Szerk: viszont az elefone mobilokat csak a vállalkozò szellemű embereknek ajánlom, nekem eddig nem volt gondom velük, de sokaknak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest