- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
A táblázatba beírtam, azóta nem változott semmi. Tehát minden oké vele (GPS is), kivéve a Wifi, ami néha stabil, néha nem... a leírás alapján még nem próbáltam rendbetenni. Illetve annyi változott, hogy sikerült a rootolás, így most át tudtam állítani, és szépen visszaveszi a proci órajelet ha nincs rá szükség.
Akksi 2-3-4 napot bír nálam, használattól függően (ha hinni lehet a proginak, akkor 0.4%/óra a merülés standby, 14%/óra körül telefonálás közben)berigazek: Na igen... éppen átmentettem rá mindent, nem hiányozna egy ilyen eset. (jó móka volt a régiról, ami semmit nem támogatott... 15 SMS fér a SIM-re, így oda-vissza azt pakolgatva tudtam átvinni a régi SMS-eket, a telefonszámokkal nem is küzdöttem, inkább beírkáltam a fontosakat... legalább megszabadultam azoktól a számoktól, amik már nem kellenek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest