Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Leírom a story -mat, hátha vkinek hasznos lesz. Úgy kezdődött, hogy nekem is mesebeli lett a GPS jel a telómon. Hol volt, hol nem volt. Nem hatott rá semmilyen Jedi trükk, vagy szoftveres vajákolás. Na, gondoltam, ez a csoda is három napig tartott és most itt a rideg valóság, hogy szarazmtkgps. Nem dőltem a kardomba, hisz benne volt a pakliban, amikor MTK -s telót választottam. Jöhet a "B" terv, a külső GPS vevő! Véletlenül ráakadtam erre a kütyüre. Persze kiderült, hogy ennyiért még kínából se lehet külső vevőt szerezni. Ez csupán egy mezei jelerősítő/jeltovábbító. De, ahogy odatartottam a teló hátuljához, az rögtön megtelt hódokkal és atom stabil pozíciótartással navigált. Szóval, egyértelmű, hogy az én esetemben nem a modullal, vagy a szoftverével van a baj. A hiba oka szimpla összeszerelési, érintkezési probléma és/vagy rossz minőségű antenna.
-
Zeki
nagyúr
Ez nem tudom hogy kapcsolódik a gps modulhoz, inkább érzem parasztvakításnak... más szerint is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest