Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Otthon meg a kert végi budiba jársz, mert ugye "teljesen alkalmas az is sz.rásra".

Persze csodát nehezen is várhatnánk a 4G-től, amikor egy átlag 4G-s sebesség valahol a 3G maximuma környékén mozog, persze mint korábban is hangsúlyoztam, ha valaki 3210-es nokiát használ, azt nyilván hidegen hagyja az egész, de ettől még ne próbáld már meg nekem megmagyarázni, hogy az edge jobb a 4G-nél!

Mondjuk amíg te edgezel, addig nekem több sávszél marad, szóval tulajdonképpen igazad van és én is mindenkit arra biztatnék, hogy hagyja a csudába a 4G hálózatot, azoknak akik örömmel használják azt.
(#113944) CineDOG1 válasza Ájvé (#113943) üzenetére
(PH! kedvence)
Az igaz, hogy sajnos noname kínai telók támogatják a B20-at, meg a ZTE Blade S6.
De itthon a szolgáltatóknál kaphatók meg mind támogatja.Mert ezek a gonosz mobilszolgáltatók csupa olyan telefont választanak a készülékportfólióba, amik működnek is a hálózatukon

(#113950) Mercutio_ válasza adoks (#113948) üzenetére
Sajnos nem túl régóta van 4G-m. Pontosan úgy gondoltam, ahogy többen is itt, hogy marketing, meg nem is jó az semmire, de mióta 4G-t használok egy kicsit máshogy látom...
-
Terentius
őstag
Nekem az aláírásomban szereplő mobil csak EDGE kapcsolatra képes és meglepődtem,hogy 32 kbps-re lassított mobilnettel is simán böngészek,facebookozok és ami a legfontosabb,szakadás nélkül beszélek whatsappon! Ha pedig hívnom kell valakit akkor a voip callback funkciójára is tök elég. Naponta pedig többször hallgatok 40 kbps körül streamelt netrádiókat szakadás nélkül.

Ettől függetlenül új mobilt keresek, de nem tudok dönteni a 123 $-os K3 Note és a drágább, de ahogy olvasom üzemidőben és szoftverezettségben "szarabb" Note 2 között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest