Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Neked nincs véletlenül bekapcsolva az USB hibakeresés (USB Debugging)? Azért kér drivert, és azért nem tudod használni meghajtóként a telefon memóriáját.
De a névjegyzék átviteléhez kell egy program, amit megesz a Gmail címjegyzéke, mert oda be lehet importálni egy nagy csomagban, aztán onnan a telefonod meg szinkronizálja azokat, és rögtön rajta is lesz a teljes telefonkönyved! -
devast
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Egy jó tanács:
Ezzel én is játszottam anno pár éve. Lényeg, hogy ne is a telefonba próbáld felszinkronizálni a névjegyzéked, hanem a gmail contacts-ba. Arra lesz megoldás, ez tuti. Anno azt hiszem valami csv-vel oldottam meg, ha jól emlékszem, de azt is hekkelni kellett (talán az összes pontosvesszőt kellett vesszőre cserélni, vagy fordítva, már nem emlékszem). -
oris
aktív tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nokia csv-ből ennek az oldalnak a segítségével alakítottam át vcard-ra a kontaktjaimat, utána a vcard fájlt a gmail webes felületén importáltam a címjegyzékbe. ...egy próbát megér.
-
mikrofon
veterán
válasz
Sanyesz.
üzenetére
probáld meg ezt a két progit feltenni, mert elvileg mindegyik tartalmaz drivereket, és ezeket automatikusan felteszi, ha úgy telepíted, hogy be van dugva a telód! Én az elsővel próbálkoznék először, az a jobb szoftver!
1.: SnapPea: szinkronizálni lehet az adatokat PC és mobil között, jobb szebb
2.: IdeaTool: Ezzel is szinkronizálni lehet az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Kedvenc zene a mai napra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4568
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Galaxy S23+ 8/512 GB + SmartTag2 eladó
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest