Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Az okos ember pedig más kárán is tud tanulni, van aki pedig a sajátján se... Az hogy az mtk gps ügyileg sz*r, pedig teljesen közismert tény, amit nyilván a korábbi szériákkal alapoztak meg. Szóval igen, pláne ha látok erről egy meggyőző videót, az önmagáért beszél. Ugye nem gondolod hogy más lenne a dolgok fekvése ha épp az én tulajdonom lenne az a telefon?
Valamit pedig nagyon félreolvastál, mert azt egy szóval nem mondtam, hogy nincsenek jobban sikerült telefonok mtk-val (aminél mint szintén közismert elég nagy a szórás), csupán annyit bátorkodtam volt mondani, mielőtt te és a többiek nekem estetek és azóta is fölöslegesen győzködsz ebben a parttalan vitában, hogy én még mindig nem bízom meg bennük, és nem vennék mtk-s telefont, azt pedig elég meggondolatlan és több mint merész, sőt félrevezető kijelentésnek tartom, ha valaki azt írja hogy mindenki álljon le mostmár, mert a 67xx óta minden istenkirály, és aki mást mer mondani az egy barom akinek a szavára se lehet adni hisz nincs a kezében ilyen telefon.... csupán azért mert neki meg épp van, az ő szubjektív véleménye alapján pedig az jól működik. bah... Ez elég erős fokú szűklátókörűségre vall. Értem én hogy egyes emberek fizikai fájdalmat éreznek ha kritizálják a cuccukat, de azért ennyire általánosító kijelentéseket ne mondjunk már, ezzel félrevezetve egy csomó embert aki olvassa ezt a fórumot és ez alapján dönt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 64GB 2Gen. Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4588
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest