Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Ja. 2007-ben egy darabig egy Samsung SGH-X460-as telót használtam modem gyanánt, amíg az ADSL meg nem érkezett. Kemény 1G-t tudott. 8 K(!)byte /sec. Ennek ellenére volt, hogy 1 délután alatt (!) elhasználtam a 100 megát, amit 1.500-ért adott a voda.
Namármost ma, amikor még mindig 100-200 mega az alapcsomag (esetleg 500), akkor nem mindegy, hogy 5 perc vagy 1 perc alatt töltöd le a havi keretedet?

(azt már meg sem említem, hogy pár elejtett hozzászólásból kiderült, hogy a 4G-képes helyeken a sebesség gyakran a 3G-nél is kevesebb, vagy ha meg is haladja, akkor nem sokkal - az elméleti maximumtól mindenesetre igen távol van; és mindezért kártyacsere, plusz pénz kifizetése az alapdíjra, új teló, ami ~15-20 pénzzel több, mint egy nem 4G képes - hát nem tudom, szerintem azért ez még nem egy nagy biznic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest