Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Bocs elnéztem, 1/8-as csak, nem is tudtam hogy ilyen is van Redmi Noteból. 190$ a 2GB-os, minidealen néztem ezt tartom jónak személy szerint. Helyedben inkább Redmi 2-t néznék, 160$ a 2/16 biztos hogy van support is jön rá heti frissítés.
Egyébként hardveraprón még mindig jobb mint kintről rendelni és illetőnél tudod intézni a garanciát is. 55 a Redmi 2 és pár ezressel drágábban találni Note 4G 2/16 is. Kint olcsóbb talán 5-8000-el, de itt meg nincs vám rizikó és ha megbízható embertől veszed garancia is könnyebb. Persze ez az én véleményem. Majd eldöntöd honnan hogyan szerzed be, ez is egy lehetőség.Topik cím meg az egész mizériához. Én csak felhívtam a figyelmet hogy off a téma, még érdemben igyekeztem egyébként reagálni is rá, semmilyen negatív hangnemet nem vettem fel szerintem. Átnevezhetjük bárminek vagy akárminek is a topikot és akkor bármiről és akármiről is beszélhetünk itt. Szabályokat szerintem nem véletlen fektették le, különben fórum káoszba menne át, nem azt jelenti, hogy nem fér bele némi off, de alapvetően témához kell tartani magunkat.
Szerintem topik neve legyen ezek után "Lesz*rom mi a téma úgy is beírok ide" akkor nem lesz ilyen hülye vita (vagy lesz, de az úgy is témába vág).
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 64GB 2Gen. Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4588
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest