- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
fateless #68665 üzenetére
fateless
Vagy vesz egy erős powerbankot mellé.Sanyesz.
nálam a Hongmi 2Ah aksija bírja a 2 napot is, ha éppen nem dolgozok. De ha dolgozok, akkor az igen xar lefedettség miatt állandoan tornyokat vadászik és amint hazaértem tehetem is töltésre. Bár átlagban így is meg van az 1,5 nap. -
-
Dominó85
addikt
válasz
overland #67392 üzenetére
A cikk írója meg egy baromfi... Az ötlet és maga a termék nagyon bejövős. Xiaomi-hoz méltóan kicsit túl lesz árazva, de várom. Amúgy jótól lopni nem bűn. Főleg ha a Kickstarteres termék kinézetre a legolcsóbb gagyi hatását kelti.
ZS3NI
Túl olcsó annak a húsnak a leve... több lesz ott a kompromisszum, mint amennyit elviselnél egy telefonnál. Válaszd a kínai minőséget az olcsó szutyok helyett. Egyszer élünk... Én is vehettem volna iNew-t vagy UMI-t, de inkább a drágább minőséget választottam az optimalizált belsővel. -
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #67364 üzenetére
Ezen besírtam...
)
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66935 üzenetére
Legalább tennéd Off topikba a hozzászólásodat. Amúgy a vádjaid trljesen megalapozatlanok és nem csak rám nézve sértőek. A Hongmi topikban már nem is emlékszel, hogy mi történt? Ugyanez a folyamat játszódott le ott is. Innen is ki fognak utálni téged a stílusod miatt. Sajnos hiába is próbálnánk segíteni neked. De tudod mit? Nem is szeretnék...
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66930 üzenetére
Sajnos nem veszed észre magad. Magas ívben ejtek arra hogy "olcsó húsnak hugy a leve" 4 magos kínai telefont vettél bármiféle előzetes kutatás hiányában, vajh milyen az a készülék. Aztán meg különféle topikokat telepiszkítasz a nemtörődömséged és hiányos körültekintésed okán. Minden egyes hibát külön HSZ-ben bizonyos időközönként osztasz meg. Ez amolyan bujtatott lejáratása a kínai telóknak? Ha nem, akkor ahogy Duliee kolléga is írta... Intézd el a rinyálásod 1 qrva HSZ-ben és szevasz. Senkit nem érdekel a lejárató kampány jellegű HSZ-gyűjtögetésed. Arról nem is beszélve, hogy szakmai szegénységi bizonyítványok egész sorát állítod ki magadról. Tényleg sajnállak.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66790 üzenetére
Mit buktam be kicsi csíra? Öcsém a szakmai hozzáértésed nulla, nem törődöm vagy és csak fikázol. Nem, képzeld nem vagyok kínai. És ha nem tetszik az, hogy vannak nálad szakavatottabb kollégák itt a fórumban (nem magamra gondolok), akkor kérem szépen el lehet innen menni trollkodni máshol. Kezd (gyanítom) nem csak nekem qrvára elegem lenni belőled. Menj isten hírével az LG telód topikjába ömlengeni, de a fikázásodból itt NEM kérünk!
És ahogy bb71 kolléga is írta, sürgősen gondold és értékeld át az életed.
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66787 üzenetére
- GPS -> EPO frissítés (de ha ki se próbálod, ne fikázd)
- anyaghasználat -> mutass képeket
- 1750mAh aksinak semmi köze a 3 órás töltéshez, az számít, hogy a telefon microUSB-n keresztül mekkora áramerősséget képes felvenni. Nem feltétlen jó egy nagyobb töltő.Az a baj, hogy a "hozzá nem értésed" nagyon látszik és a gyűlölet kampányod kezd kicsit fárasztó lenni. Ha nem tetszik a telefon, akkor add el valami jó marketing szöveggel és szevasz-tavasz. De arra itt nincsen szükség, hogy feleslegesen tántoríts el bárkit is a kínai telefonoktól csak azért mert te nem vagy kibékülve velük... pláne úgy hogy bizonyos modellek még csak a "szemed"-ügyébe sem kerültek, nem hogy a kezedbe.
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66783 üzenetére
A Tesco-s 4000Ft-os készülék is cső kínai.
Amúgy az okostelefonokat "szokás" belakni és "bejáratni". 1-2 nap után messzemenő következtetéseket levonni nem igazán lehet. Úgy tesztet pedig nem érdemes írni bármiről is, hogy már a belakása előtt porig alázod és esélyt sem adsz neki a bizonyításra. -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Van aki emellett, van aki amellett teszi le a voksát.
Én szerintem egy 500Mhz-re húzott Mali 400MP is gyengébb egy csupán 286Mhz-en ketyegő (az MT6589T-ben elvileg 350Mhz) PowerVR SGX544MP2-nél. És ez a különféle textúrázók és grafikai számításokért felelős technológiákbeni különbségekből is fakad). Amúgy a két SoC között 1000-1500 pont van Antutu-ban az MT6582 javára, bár ez ilyen korrekt Antutu pontszámok mellett túró. Egyes vélemények szerint az MT6582 hajlamosabb a melegedésre, míg az MT6589 kevésbé. Nyilván a rángatott MT6589T is jobban melegszik, mint az alacsonyabb alapórajelű változata. Ha már fogyasztás, akkor az amúgy is nagyban függ az adott telefon android OS-ének optimalizáltságán és stabil voltán. Ami sokszor (legtöbbször?) az olcsó husú kínai telcsik rákfenéje.
Játékok: ha Play-ről szeded le, akkor a Play egy központi apk-ot tol le a telefonodra, amiben minden effekt és grafikai elem benne van. Azaz egyik IGP-re sincsen optimalizálva igazándiból. Viszont Play-en kívül idegen fájlként a különböző IGP-re optimalizált apk-ok érhetőek el (Adreno, Tegra, PowerVR, Mali verziók).
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66551 üzenetére
A Külföldi rendelések topik lesz a te barátod.
Hja és az ilyen: Amúgy is fel lett téve itt már minden kérdés szöveget gyorsan felejtse el mindenki. Mindenre van megfelelő topik csak a kereső használata szükséges hozzá.
-
Dominó85
addikt
válasz
Batistuta7 #66514 üzenetére
Lenovo P780?
-
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01 #66441 üzenetére
Én soha többet nem rendelek Antelife-ról. De ez az én dolgom...
Viszont erre a szép árra még megy a posta is... No meg akciós árat elvileg nem lehet kuponozni. Viszont Pandán kaptam "Candice"-től egy olyan hírmorzsát, hogy kicsit téglább hátlappal 2850mAh aksit lehet majd a Hongmihoz rendelni. Hoppácska! Beszélgettem vele (na jó igazából faggattam) a Xiaomi Piston II fülesemről és ezután megkérdezte hogy Hongmi MTK telóm van-e. Amúgy ha lehet neki hinni, akkor a Panda hivatalos Xiaomi re-seller (viszonteladó). -
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66332 üzenetére
Hogy mi?
Komolyan mondom, hogy el vagy tájolva... Én a tesztemben a videó hibáját megemlítettem, mert jelen van és kész. A topikjában pedig minden új Hongmi tulaj újból és újból felhozza a témát, ahelyett hogy kicsit átfutná a HSZ-eket vagy használná a keresőt, ami nem dísznek lett kitéve. A MIUI felületet lehet szeretni és nem szeretni, de egy fix, hogy a gyártó foglalkozik vele rendesen (Stable, Ultimate és Experienced romok, OTA frissítések két hetente a userek bejelentéseit figyelembe véve...). Az meg hogy egy igényes kínai telefonnál is a márka miatt (van mögötte support és minőség is) felárat kell fizetni... Nem újdonság. Lásd Zopo, Lenovo, Thl, Xiaomi vagy éppen a Jiayu. -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Narancsos44 #66235 üzenetére
Ahogy CoolBoy323 is írta a megoldás az lehet, hogy választod az iNew V3-mat ha az jobban kielégíti az igényeidet. És veszel hozzá egy nagyobb méretű powerbankot (8000-20000mAh) és azzal simán el leszel egy hétig is.
-
Dominó85
addikt
válasz
Narancsos44 #66230 üzenetére
Próbáld kideríteni hogy a kiszemelt telefonokhoz LI-Ion vagy Li-Pol aksit adnak-e. Utóbbi jóval tartósabb.
-
Dominó85
addikt
válasz
junkpod #66228 üzenetére
Ki is írta hogy veszélyesen vékony az iNew V3 hátlapja? Oh és bocsi nem csak a te képedet néztem meg, hanem kb 10 YT videót és vagy 15 tesztet az iNew V3-ról. Nos ezekben több kép alapján is tudtam következtetéseket levonni. Tudod az én "negatív kritikámnak", mert annak hívják, vannak alapjai. Attól mert még nem fogtam (de igen amúgy) kézben iNew V3-at, még a sok tesztelő egybehangzó véleménye is jelenthet valamit. De már egyszer leírtam, hogy amióta itten vagytok páran, rohamosan lecsökkent a fórum színvonala... Szerencsére aki tehette letette a voksát egy bizonyos telefon mellett és max derülni jár ide (akár komment nélkül is).
Béke veled barátocskám.
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #66210 üzenetére
Hogy mi? Tudsz olvasni? Nézzed már meg milyen telefonjaim voltak/vannak (Hongmi, Jiayu G3). És keress vissza, hogy miket írtam a Star-ról mint kínai "minőségről"... Bocs de többet az ilyen semmitmondó HSZ-ekkel nem áll módonban foglalkozni. Aki nem tud értelmezni (lásd iNew vs Star kommentem feljebb) azzal nem fogok foglalkozni.
Star mellett szól:
- talán erősebb aksi (2500 -> ~2000mAh)
- jó kijelző, 5"iNew mellett szól:
- hazai és külföldi fórumközösség
- design (szubjektív)
- vékonyabbDe persze elemezni mindig csak a saját szemszögéből a saját igényei alapján tud az ember. Én a Hongmi-nál sejtettem, hogy a Jiayu G3 2750mAh aksijához képest a 2050mAh nem fogja bírni a 3 napot, de még a 2-őt is neccesen (az én használatom mellett). Viszont a Jiayu G3-hoz képest ott a MIUI felület és a testre szabhatóság nagyfokú szabadsága, a qrva jó GPS és jóval erősebb mobil antenna, a combosabb (és számomra) mindenre elég PowerVR SGX544MP IGP, valamint a minőségi kamera és még szebb kijelző (Jiayu G3 foltosodásra hajlamos LG IPS, Hongmi Sharp IPS... nem egy azon liga). Persze egy 4 magos Jiayu G3S(T)-hez mérten a felárat az optimalizált felületért (MIUI) és a minőségibb alkatrészekért meg kellett fizetni. Ennyi.
-
Dominó85
addikt
válasz
junkpod #66207 üzenetére
Én legalább elolvastam rengeteg fórumot (gizchina, XDA, CNreviews és társai) mielőtt ilyen semmitmondó OFF-ot betolok valakinek az orra alá. Igenis az iNew-val még itt a PH topikjában is volt rengeteg panasz az üzemidőre. Hja és mobilnettel netezgetve adótornyokat váltogatva 4-5óra, vagy zenét hallgatva és a wifit bújva 4-5 óra. Rohadtul nem mindegy. De legyen igazatok, én aki utána néztem/olvastam a fax és biztos mindig hülyeségeket nyögök be. Vicc, hova süllyedt a színvonal. Legalább jó témát szolgáltattok a normálisabb PH-s kollégákkal való privátváltásaink alkalmával. Köszi-puszi.
tutis, aytukabozs
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az csak papíron lehet 2500, de akkor sem 1830... -
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #66203 üzenetére
Lehet hogy nincsen a Star mögött akkora támogatás, mint az iNew mögött, viszont ha a kamera nem számít, akkor az aksi egyértelműen a Star mellett tenné le a voksomat (2500mAh vs 1830mAh
). A design meg teljesen szubjektív. Szóval azt nézze meg a kolléga, hogy neki milyenek az elvárásai. A jóval kellemesebb üzemidő vagy a jobb kamera, de pocsék üzemidő.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #65924 üzenetére
Igen friss cikk az enyhén szólva is megbízható Gizchina.com-ról.
Ez a Karbonn konkrétan egy Zopo ZP1000 csak Karbonn felirat van rászitázva.
Ez annyit jelent, hogy a Zopo jó ha 2-3 hónap múlva kijön a ZP1000-vel. A Karbonn-on keresztül tesztelik majd (első körben) a kínai fogyasztókat és nézik a visszhangját a telefonnak. Majd szépen javítva a hibákat kiadják a Zopo ZP1000-et is. Bevett metódus...
mobilamb
Nem kell ide a fejet falba verő ikon.Érveléses választ kellene írni. Ikonokat kipakolni én is tudok. Az oldalatokon a fentebb említett garanciális csere esetén például nincsen feltüntetve, hogy mi van akkor ha mondjuk szoftveresen nem javítható a készülék? Cserélitek másikra ingyen gariidőn belül és a hibás készülék esetén felmerülő egyéb költségek titeket terhelnek? Vagy adtok csere készüléket a vevőnek és a garanciáztatás költsége (készülék kiküldése javításra Kínába) a vevőt terheli. Nagyon nem mindegy, hisz azt írjátok hogy a kiírt ár további többlet költségeket nem von maga után. Ez a szöveg a hivatalos garanciára is érvényes kell, hogy legyen.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
KukkSteve #65780 üzenetére
Fú de retek képeket készít az a teló. Na ezekre lehet mondani azt hogy olajfestménynek tökéletesek... No meg az a HD, de pentile mátrixos kijelző. A Star nálam továbbra is SZar.
CryTek
A Hongmi a 4 magjával és a lesajnált PowerVr SGX544MP-jével röhögve viszi a Real Racing 3-mat. A GTA SA pedig mint minden Rockstar game mobile játék egy optimalizálatlan trágyadomb. Pedig igen élvezetes lenne GTA-t mobilon normálisan tolni.kisda
Amit fentebb CryTek-nek írtam. Az összes portolt vacakból alig vannak jól optimalizáltak. -
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #65722 üzenetére
Asszondod nagyon hazabeszélek?... jogos.
-
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo #65719 üzenetére
Vagy egy Samsung optikás Hongmi-t.
-
Dominó85
addikt
Az "M", az a "butított" változata az MTK SoC-oknak. Alacsonyabb gpu órajel és számítási teljesítmény, illetve kevesebb funkció (ezeket pontosan nem vágom). GizChina.com oldalon érdemes rákeresned (angol nyelvtudás szükségeltetik, vagy minden másra ott a
mastercardGoogle Translate). -
Dominó85
addikt
válasz
Bferibörs #65449 üzenetére
Az Azolcsóság.hu-t felejtsük el... pár élelmes faxkalap aki pofátlan árréssel és konkrétan minősíthetetlen szervizes "háttérrel" (ők küldik ki a hibás telót a te költségeden és nem annyiért, amennyiért te el tudnád intézni). Csak a kevésbé jól informáltak dőlnek be annak a ...-nak. Én már rég kitiltottam volna őket a PH-ról. Itt túl sok ingyen reklámot kapnak...
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #65444 üzenetére
Nem is beszélve a kisebb kijelző felbontással nyert üzemidőről.
6"-on még bőven jó a HD.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
z0d1AK #65419 üzenetére
Én abból indulok ki, hogy ezek telefonok, amikkel játszani is lehet, illetve filmet, zenét hallgatni, netezni alkalom adtán még fényképezni is. Viszont ezekhez nem kell például Tegra K1 erő (láss csodát mindenki lehurrogott, amikor azt mondtam ezt max tabletbe tudják majd tenni a fogyasztása miatt... igazam lett vagy igazam lett...) se 8 azonos mag, amikor az androidra írt apkok 90% ki sem tudja használni a több szálon való adatfeldolgozást. A 4 + 4 magnál látom értelmét annak, hogy amikor nem kell a nyers erő, akkor bekapcsol a segéd IGP és a 4db jóval energia barátabb mag, mint sem az, hogy állandóan le-fel kapcsolgasson a SoC-ból 1-1 magot egymás után. Ha kell a kraft, akkor jöhet az energiazabálás (hisz az a 4 mag arra lett tervezve) a hozzá tartozó több magos bika IGP-vel. No meg először próbáljanak meg a gyártók Android OS-t optimalizálni és csiszolgatni, mint sem 20 core, 100 core-os faxságokkal dobálózzanak.
PC-kbe szánt CPU-k is megálltak 8 magnál (tudom van több is, de otthoni felhasználásról beszélek), ott a HT (Hyper Threading) ami igazán jó dolog.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #65213 üzenetére
Nagyon szép volt a kijelződ, ezt aláírom. De a HD picit szebb, főleg netezésnél jöhet jól a plusz dpi és ppi. A Lenovo egyszerűen erre a jól bevált qHD kijelzőre tette le a voksát. Ennyi. Kinek a pap, kinek a paplan.
-
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #65206 üzenetére
Nekem a qHD a szív fájdalmam még mindig... facért nem lehetett ebbe is HD-t tenni. Barom Lenovo... sok qHD paneletek van még baxxátok meg.
A végén még a 6"-os telefonokba is qHD kerül? Öcsém. Pedig 3000mAh és a telefon qrva jól néz ki!!!
-
Dominó85
addikt
válasz
slezakimi #64638 üzenetére
A Jiayu G3 kamerája azért lett legendásan xar, mert a drága PH Lapcsalád tesztelői egy karcos, lehasznált Jiayu G3-mat teszteltek anno. Részemről ott megbukott az a teszt. Ja és jóval az illető felajánlása előtt szóltam a PH-nak, hogy adom a telefonom tesztre, ha kérik. A PH-n minden xar, ami nem hazai-kínai vagy Apple, Sony, Samsung fizetett teszt... Ennyi. Nyílt titok.
Én is csupán hobbi fotós vagyok és abból sem a legjobbak közé tartozó.
Teljesen random lövöm a képeket és nagy ritkán bűvészkedek a telefonok gyári beállításain kívül.
junkpod
Szerinted a fentebb felrakott 2db Hongmi kép xar? És a Nokia 41MPixeles gépé is? Nem beszélve a Samsung S4, iPhone 5-ről vagy épp az LG és a Sony pár telefonjáról... Nagyon ritkán előfordul, hogy mind az optika, mind a szoftver passzol egymáshoz. -
Dominó85
addikt
válasz
slezakimi #64632 üzenetére
Sajnos nem veszed észre a lényeget. Nekem nem az iNew-val van bajom. Nem azt választottam és kész. Tisztában voltam a Hongmi-nál fellépő kompromisszumokkal is és az iNew V3 kompromisszumaival is. Konkrétan a kolléga pofázása nem tetszik. Olyan nyugodt és békés topik volt ez egészen addig, míg be nem toppant ide. A hongmi-t amúgy nem kell hájpolni, ahogyan az iNew V3-mat sem. Konkrétan a Top 5 legkeresettebb 4 magos telók listájába tartoznak már hónapok óta. Te is tudsz érvelni, ezért is írok neked teljesen normálisan.
Viszont vannak olyanok, akiket a helyükre kell tenni, mert azt hiszik a szavuk szent. Ha te is és ő is elolvasta volna amit az iNew V3-ról írtam, láthattátok volna, hogy igenis tetszik a telefont. Szoftveresen viszont rengeteg baj van velük. Többek között a kamerát is ott szúrták el. De ha nagyon szeretnénk dűlőre jutni, akkor fussunk össze és fotózzunk azonos témát a két telefonnal. Ezt azért mondom, mert amíg az iNew V3-ban nem javítják a kamera szoftverét, addig ne zengjünk róla ódákat, mert egyáltalán nem átlag feletti.
kymco
Részemről befejeztem. A te szavadra adok, mert már letettél valamit az asztalra. -
Dominó85
addikt
válasz
diegho #64630 üzenetére
Sajnos az már kiderült, hogy amióta jelen vagy a topikban csak falra hányt borsó minden szó... sajnállak. Érvelni azt nem tudsz, csak körmön fontan odamondogatni másnak... egészségedre. Veled ellentétben én több tucat fórumot és tesztet (kb úgy 70-80-at) végig nyálaztam mielőtt a Hongmira esett a választásom. És képzeld ennek a telefonnak is vannak hibái, amik felett nem fogok elsiklani a logout-os tesztemben sem. Ahogyan anno a Jiayu G3 tesztben sem tettem. Szóval kettőnk közül inkább te üljél le kis fiam... 1-es! Kár hogy nem lehet szanálni kinek a HSZ-e qrvára nem érdekel, mert a te "egysorosaid" miatt megszerzett PH! nagyúr-i rangod kalap kakát sem ér... béke veled.
-
Dominó85
addikt
Sajnos engem az iNew V3-tól pont a kamerája és a még a Hongmi-énál is kisebb aksija tántorított el. Hiába pakoltak bele "elvileg" Sony Exymor 13MPixeles objektívet, ha egy retek maga a szoftver, ami feldolgozza. A G3-am jóval szebb képeket lőtt, mint az iNew V3 neten fellelhető teszt képei. A design mindent visz az iNew V3-nál ez tény, de összességében sok vérző sebe van annak a telefonnak.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #64405 üzenetére
Van sok igazság abban amit mondasz, de én továbbra is azt mondom még gyerekcipőben jár a ConCorde a mobilos piacon és most nem feltétlen érné meg beléjük vetni a bizalmat.
-
Dominó85
addikt
válasz
benceman00 #64392 üzenetére
FullHD-hoz (1920*1080) már tényleg kevés az sgx544MP. HD-hoz viszont bőven elég lesz még egy darabig. Főleg amit az MT6589T-nél még meg is rángattak "kicsit".
gipsztigris
ConCorde 5000 például, ami a Hongmi-val versenyzett nálam, de van egy pár aminek a tesztjét elolvastam mobilarénán és összességében már nem az a cég, amilyen volt. Lásd mp3-4-5 lejátszóik hanyatlása (minőségileg). Konkrétan valamennyi mobiltesztet azonnal elolvasok. -
Dominó85
addikt
válasz
axlfsi #64216 üzenetére
Nézd meg több tracker oldalon is a kapott TN számot. Rengeteg eltérés van.
Csak egy példa:
- 17track - csomagom kézbesítésre várú
- posta.hu - célországba elküldve
- emstracking - célországba megérkezett
- az előbb vettem kézbe a csomagot!Szóval nem érdemes hőbörögni. Arról nem a Pandawill tehet, hogy a nyomkövető oldalak túlterheltek vagy lassan, xarul frissülnek le. Amennyiben tényleg rutinos rendelő vagy, tudhatnád, hogy a kínai szavára NEM szabad adni.
-
Dominó85
addikt
válasz
pècsimunkás #63991 üzenetére
fém keret, ráadásul belül is az!
-
Dominó85
addikt
válasz
junkpod #63831 üzenetére
Bocsi az iróniát, de meg is érdemled, ha 200gr-os telefonnál az már nehéz és ezért rinyálsz.
Tényleg nem kötözködés képpen, de azért negyed kiló nem súly és ha azt nézzük hogyan tartasz egy telefont és a kezed milyen irányú erőkart képez, akkor meg pláne marhára mindegy hogy 130 vagy épp 300grammos a telcsi. Tényleg nem bántásként írtam, csak a buzeráns Samsung és társai nagy gyártók sikeres marketinget hajtottak végre sok embernél. Sugallva azt hogy 200gr milyen qrva nehéz... Marketing bullshit!
-
Dominó85
addikt
válasz
CoolBoy323 #63684 üzenetére
Ez így igaz, de sokan szeretik a "pocket-gamer-smart-phone"-okat
-
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #63643 üzenetére
Ezeket az infókat a fejemből szedted ki? Hm... nagyon ügyi vagy. Amúgy ha elolvasod az aláírásomat, akkor láthatod, hogy még nem kaptam kézbe a Hongmi-t. De vagy 30-40 kínai telefont nyomkodtam már. Tudod elég nagy "vállalatnál/cég"-nél dolgozok. De ez meg pont hogy nem ide tartozik. Enyhén szólva mellé lőtök ezekkel az off-szólásokkal. Nyilván annyi teló nem láttam és nyomkodtam, mint hungobungo, fateless vagy akár Duliee kollégák, de van lövésem és kialakult képem a rövid ismerkedésekből kiindulóan. No meg a GizChina és vagy másik 5 első kezes blog sem marhaságokat írkál...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest