- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Monitor hiba topik
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz....speciel én megégettem velük a számat,ha visszakeresel meg is találod.
UI:a mai napig nem korrigálták a hiányosságukat!Se pénzvisszatérítés se tárgyi vonatkozásában.Emailre,és skype-ra egyaránt nem válaszolnak.Ha korrektek lennének,akkor legalább válaszra méltatnák az embert,de ez a viselkedés aljas sunyi gazember cégre/emberekre vall!!!!
kereső cimke: Runbo
-
csampei
senior tag
válasz
Crytek #43042 üzenetére
Nem feltétlen a készülék hibája!Lehet a romnak is gondja!Speciel nekem is volt LG O2x-em és bizony a 4.0.4-el 7-9sec a műhód,a 2.3.4-el meg nem talált semmit....Én elsőkörben az első hsz alapján megcsinálnám a GPS élesítést a Emode menüben,és a leírtak szerint,,második körben egy romcsere,vagy factori reset,és csak utána temetném el a készüléket.Szerintem ezeket próbáld meg.
-
csampei
senior tag
Pedig 7 órán át volt a víz alatt és nem ázott be,holott a szabványa szerint 1méter mélységben max 30 perc lenne.Tehát ebben tuti nem kamu.Igaz 5 méterről még nem zuhant,de 2-ről igen,és semmi baja.Rá még nem volt alkalmam lőni,és betonkeverőbe se dobtam,sőt lánctalpasom sem áll az udvarban,így az is kimaradt
Mellesleg:
kor: 36 év
munkakör: minden amiben áram kering
Lakhely: BAZ megye -
csampei
senior tag
válasz
Krinyo #42654 üzenetére
Nem kell hozzá különös tehetség,hogy ki tudd számolni,de app is van rá.Főleg akkor van/lehet jelentősége,ha rövid idő alatt keletkezik nagy szintkülönbség.De ami profi,hogy van rá barométer app,ami köztudott a légnyomásból számol,vagyis annak változásából.
(#42656) GIJoe
Ezzel a "baromság" jelzővel azért óvatosan,én se trágyáztam le senki kínai sz@rját,holott megtehetném...Másrészt gondolj bele ha mindenkinek a Te nőd tetszene megnézhetnéd magad
Ezért van az ahány ember annyi ízlés....
-
csampei
senior tag
válasz
Atomcsirke #42652 üzenetére
Mert gondolom túrázóknak offroad fanoknak,és a vizisport szerelmeseinek van preferálva.Ott meg a nyomásból ugye a magasság,mélység számítható.De munkában is maximálisan kihasználható,például a GPS,a mágnes szenzor,a lézer,a PMR.Tehát nekem ez a teló a csúcs!Jobbat ki se találhattak volna számomra.
-
csampei
senior tag
válasz
djnice #42175 üzenetére
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?
Én a sajátomból indulok ki (Runbo X5) olyan a kamja,olyan képeket készít,ha nem jobbat,mint egykor a Sonyericcson Xperia Arc/s ami ugye fényképre volt kiélezve.Szerintem átlag lehet hogy trágya a legtöbb csájnafone kamszenzora de nem mindegyiknek!
-
csampei
senior tag
válasz
kiralyroli #39589 üzenetére
Az összefoglalóban írt módszert próbáltad?Nekem nagyon bejött!Villámgyors,és pontos! Átlag 8-9 műholdat lát (a navik is max 9-et látnak M.O. területén)
-
csampei
senior tag
válasz
instantwater #38806 üzenetére
Na igen,de mégis "csak egy" csájnafone
-
csampei
senior tag
válasz
sasa311 #38174 üzenetére
Na megkésve de itt vagyok.És jöjjön a Runbo!
Első benyomás: Úristen ezt hol fogom hordani!!!!
Második mikor bekapcsolom,hogy ez veszett gyors O2x-hez képest!
Harmadikem lehet csutka hangerőn használni mert meghülyül az ember!!!
Viccet félre.
Eddig frankó minden,de vannak nem tetsző,mint például az elég érdekesen partícionált belső memória.Ugyanis link2SD nélkül sajnos az elfogy!A fényképező rész teljesen rendben van,de itt is van üröm az örömben,például az hogy külső SD-re nem rögzít.HD felvételnél a belső memó meg nagyon kevés.Minden más funkció teljesen rendben van,walkie-talkie, a lézer,stb.Egy nagyon pozitív dolog van benne RAM-ból nincs hiány!Belakva 500-600mb van szabadon.A rendszer amúgy siklik,és nagyon korrekt,a fényképezőnél még annyi hogy az JB romokból kölcsönzött szoft.GPS gyors,és pontos,az adatátvitel szintén gyors.Nem tudom mit írjak még,de ha valami nem tiszta akkor kérdezzetek.
-
csampei
senior tag
válasz
instantwater #38158 üzenetére
Ezt kifejthetnéd bővebben mert ezt nem értem,de hálás lennék,ha tudnál segíteni!
-
csampei
senior tag
Üdv! Egy kis adalék az Etotalk-hoz...Rendeltem tőlük egy Runbo x5-ös telót.Nem volt elég hogy ők árulják a legdrágábban (400dodo+30dodo posta) de még a rendelt kiegészítőkkel is hadilábon állnak.Tételesen:rendeltem hozzá egy tokot,mert sajnos itt Magyarországon ekkora telóra nincs azaz isten hogy tokot kapjak.Ez 5 dollár volt.De nem volt benne a csomagban.Meg reklamáltuk,kértük hogy ne a pénzt küldjék hanem a tokot,mert én az Ő hülyeségük miatt nem fogom sehonnan se megrendelni 5dollár+30 dollár postáért!Ezt Ők b@szták el,hozzák helyre.Erre válaszoltak,hogy a csak vételárat tudják küldeni...Na ez fasza.Nagy kár nem ért csak 30 dollár.A kompenzálásra nem hajlandóak semmilyen formában.Nagyon nem vagyok az Etotalkal megelégedve,és ezen sorokat is azért írom,hogy aki csak teheti kerülje őket nagyívbe,mert bár maga tétel pitiáner,a járulékos költségek,így az okozott kár,vagy hiány már nem elenyésző!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- Home server / házi szerver építése
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest