- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- NiMH akkumulátor
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Lenovo S750 van valakinek? Ha van megtenné,hogy írna párszót róla? Lenne 50k-ért egy alig használt,egy haveromnak kéne. Megér annyit?
-
üszök
őstag
Itt a leírás hogyan kell a Paypallt átállítani. Nem minden kártyánál lehet. Nekem sem sikerült.
Inkább azt írasd rá,hogy MP4 Player 40 $ ez mintha sikerült volna többeknek.
-
üszök
őstag
válasz
rabtibus #57193 üzenetére
Egy gyönyörű akumlátor?
A gyári százalékos ki írás nem jó? -
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #57169 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Kicsit jobb mint a Fancy.(Ez az egyik olyan alkalmazás ami miatt kevés az 512 Ram.)
Olyan mint a HTC Sense. -
üszök
őstag
válasz
sfbukfenc #57061 üzenetére
Egy élő háttér,egy időjárás előre jelző,folyamatos háttér szinkron,netezés,és az előző telefonom úgy be lassult,hogy néha a falhoz vágtam volna legszívesebben.Bár azon még csak 4.0 volt. A 4.1-el rendelkezőt nem volt időm igazán ki próbálni,mert ki könyörögték a kezemből.
-
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #56843 üzenetére
Nézd meg a Z8-at ha Malata Mindenképp. Járt nálam szép kis darab. Csinos mőies.
-
üszök
őstag
Na csak kiderül lassan.
És mi lesz ha még azok is ide tévednek akik most a töltött káposztát,és a bejglit eszik,és le írják a véleményüket.Ha nem jön be a W450 mégsem,árában érdekel.
Múltkor akartam venni Pandán de úgy be lassult a Happy Houros bulinál,hogy felidegelt,és ki nyomtam.
-
üszök
őstag
Nem szállok veled vitába mert karácsony van,de Miskolc is vidék.
Magyarországon Budapesten kívül minden vidék.
Vedd meg, vagy vegye meg akinek kell,ha fenn akad a vámon akkor is 30 pénz,ha nem jön be annyiért megveszik.
Jártam már arra,jó bulik voltak a reptéren.Bár akkor még nem volt mobilnetem.
Nem tudom van e ilyen program majd valaki meg mondja ha jár erre.Ha megjön az N2 az asszonyé lesz elméletileg,és az sokat fog tartózkodni Rakamazon az meg hasonló a te városodhoz,sőt még kisebb is.
És ha nem lesz Face rendesen,kapni fogok úgyis. -
üszök
őstag
A tiéd.
Kisebb lefedettségű területeken sugároz a Voda 3g netet tudomásom szerint. De nem volt még itt olyan ember,aki azt mondta volna,hogy itt és itt lehet telefonálni,de net nincs mert csak 2100 3g-m van.(Ha volt nem emlékszem.) Ha megjön a Newman N2 ki próbálom,mert az csak 2100-at tud.
Csak hozzá tenném,hogy én egy kis városban lakok,(Miskolc) Nekem itthon a Vodának lakáson belül meg van a max letöltési sebesség környéke amit a szolgáltató enged,tőlem 1,5 kilométerrel feljebb meg a telefonáláshoz is ki kell menni a házból,annyira nincs térerő. És nem a legcsóribb része ez a városnak.
Lakáson belül nekem például nincs T-s 3G. Telenor megint tudja a maximumot.
vadkörte
(őstag) -
üszök
őstag
Lehet ki bír,de te nem fogod addig használni úgysem.
Az asszony Huawei X3-ja 2 év körül van,az aksi elég halott már,reggeltől estig szűken bírja neki,össze van karcolgatva a hosszú körömtől,de más baja nincs. Pedig a Facét nyomja rajta rendesen.A szerkesztés utáni rész nem fedi a valóságot.
-
üszök
őstag
válasz
kmisi99 #56624 üzenetére
Zte V889s Én már vettem egy ilyet is. Szép telefon jól néz ki,a kijelzője is szép,többet nem nagyon tudok róla mert hamar elvitték.
-
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #56292 üzenetére
+1
Ez hasonlít a 12 Dolláros 32 Gigás Samsung kártyához,csak ott küldtek is kártyát.A 109 Dollárét Newman n2-t vevőknek van már valami hír?
-
üszök
őstag
Nem tud valaki a neten cwm lelőhelyet? Ne kelljen cappa drága idejét rabolnom.
-
üszök
őstag
válasz
RVR400 #55906 üzenetére
Ohh.
Az SPFlashTols-t elolvastam cappa72 leírását. Elég kínaiul hangzik.
Az MTKDroidTools talán menni fog,de Win7 64 bitem van nem tudom jó lesz e hozzá.
Ja,és milyen driverek kellenek és honnan lehet beszerezni őket?
A MORELOCALE 2 az nem jó?
Bár Play sincs a telefonon,az is kéne. -
üszök
őstag
Malata Z8-ra kéne nekem cwm vagy twrp magyarítani szeretném. Találok valahol?
-
üszök
őstag
Van valakinek Malata z8 telefonja itt? Nekem holnap lesz egy,ha a postára oda érek érte időben.
A Hétfői Pandás Newman N2-t vevőknek van már valami reakció?
-
üszök
őstag
Van már valaki akinek megjött a W450?
-
üszök
őstag
Kéne nekem 1 giga rammal telefon,lehetőleg kisebb legyen mint 5 coll,és tudjon Magyarul ha lehet. Mit érdemes venni? És a két kártya sem létfeltétel
Vagy esetleg ha van valakinek jó ajánlata eladó készülékre,azt is meghallgatom.
CoolBoy323
(PH! kedvence)neked volt Dogge-d ha jól emlékszem.
Vélemény? Akadás mentes volt?Asszonynak kéne valami,a Face állandóan megy,az meg elég energia igényes.
-
üszök
őstag
válasz
somasz #51200 üzenetére
Nem hiszem,hogy valós.
Product weight: 352 g bár ez alapján még igaz is lehet. Nagyon körülményes lehet,nekem már a ZTE v967s sem fér el több helyen,ahol a Huawei G300 elfért.Ki próbálhatnám,hogy milyen egy ilyet mindennap használni,mert az öcsémnek van egy Huawei Media pad lite,asszem azzal is lehet telefonálni,de sajnos nem eszi a Voda kártyát.
-
üszök
őstag
Én ebbe teljesen bele szerelmesedtem
Még szerencse,hogy nincs miből meg rendeljem. -
üszök
őstag
A Pandán ha kosárban van egy telefon meddig marad ott ha nem fizetem ki?
-
üszök
őstag
válasz
pècsimunkás #49925 üzenetére
Csak sajnos másfél hónap előjegyzés van. legalábbis egy hónapja ott voltam,akkor annyit mondtak.
-
üszök
őstag
4 colos telefon nincs 1 Giga Rammal? Vagy csak én nem találok? Vagy még kicsit kisebb is lehetne.
-
üszök
őstag
válasz
kisszoli0707 #49102 üzenetére
Én most végig nyomogattam az enyémet a kedvedért,de a videón szereplő hangoknak nyoma sincs. A csengő hangja hangos,főleg ha hangszóróval felfelé van le téve. Nekem Huawei G300-am volt,attól jóval hangosabb.
-
üszök
őstag
válasz
CoolBoy323 #48929 üzenetére
Fog ennek lejjebb menni az ára vajon?
-
üszök
őstag
válasz
interstate76 #48689 üzenetére
A fényképeket nézegetve, a Blade-n középen van a kamera.
Ezen meg jobb oldalt. -
üszök
őstag
Akartam venni abból a kis ZTE-ből ami 75 dodó volt,de már sajna 90.
-
üszök
őstag
Erre milyen költségek jönnek még vásárlásnál? Nem az esetleges vámra gondolok,hanem itt az oldalon. Olvastam Paypal fee-t meg ilyeneket.
Csak azért kérdem,mert Ebayon 10-el drágább,és ott nincs semmi plusz. Bár valszeg nem trackingos. -
üszök
őstag
Volt itt szó vagy 2 napja valami használható 100 dolláros telefonról.Mi volt az?
-
üszök
őstag
válasz
instantwater #45301 üzenetére
Valahol itt a PH!-n olvastam tavasz táján,hogy valaki az usából rendelt One x-et,és az ár meg a típus is rá volt írva,és egy sima borítékban jött.
-
üszök
őstag
válasz
tolvaj! #45037 üzenetére
Ajánljatok már nekem 200 dollár alatt készüléket,4 maggal 1 Giga rammal IPS-el,4" felett,mert el veszek a kínálatban. Lenovo A820-at akartam,de most látom,hogy már 830 is van.És olyan megbízható webshopot is,ahol Paypallal lehet fizetni,mert egy gagyi bank kártyám van. Vagy ha van valakinek eladó az is érdekelhet.
-
üszök
őstag
válasz
instantwater #35193 üzenetére
Én Ebayról rendeltem vagy2-3 apróságot tőlük, de az Ebayos topikban szidták őket, hogy nem nagyon akarnak megjönni a cuccok.
-
üszök
őstag
Valami 4" alatti készülék kéne az asszonykámnak. Van valami ajánlott? Vagy ilyen kicsit nem rendel senki?
-
üszök
őstag
Bocs,hogy ide szemetelek,de ti sokat néztek Kínai Websopokat.
Innen vásárolt már valaki?
Meg egy kérdésem is lenne.Nézegetem ezeket a 2 kártyás telefonokat,de akkora választék,hogy elveszlek benne.
Ami érdekelne:HD IPS kijelző,2 mag 1giga ram,Magyar nyelv,4"-töl kicsit nagyobb kijelző,szép dizájn,(bár ez szubjektív)Auto fókuszos kamera,Gondolom BT,GPS itt is alap mindben.
Mennyire csökken a készülékek ára,az új modellek érkezésével?Mondjuk ami most 200 Dodó az mennyi lesz 3 hónap múlva?
Mennyire megbízhatóak ezek a cuccok?
Milyen kompromisszumokat kell vállalni?
Mennyire szoktak fel akadni a vámon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest