Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
fotosjani #105957 üzenetére
Felejtsuk mar el ezt a Chigont! Az elejen meg Hungobungo csinalta es mentek a csoportos rendelesek felkapott volt. Akkor is lassu volt a Hungo reakcioja, most a Chigon nem reagal a garis ugyekre, a kaposvari szervizese meg egy ugyan olyan tetulassu sz@rkupac ugyintezesben. Szvsz. lehet venni barhonnan, de elonyt semmiben sem elvez most mar. Soooot
Reszemrol a Chigon nem ajanlott opcio!Valaki irta nemreg Laza kollegatol vett ZTE V5 garisan hibas, terelte Hungohoz (Chigon) - Ez milyen mar? Ki mit vett es kitol is? Sok sikert neki ez uton is az ugyintezeshez!
-
törölt tag
Ezmármiez?
'a másik, hogy amikor visszaküldik a javított telefont (vagy az új cserekészüléket) Kínából, akkor azt újra vámolni fogják' -
törölt tag
válasz
KamuMazsola #105933 üzenetére
Nem pont igy van de igy se rossz
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #105930 üzenetére
Hat a support ..... Most Jiayu S2 hasznalok support nincs de minek is szerintem, minden flottul megy rajta, a 4.4 frissitest adta ki hozza csak a Jiayu.
S3 rol majd nyilatkoznak a tulajok de rosszat nem olvastam rola
Ha az S4 is ezt koveti nekem megfelel
Persze van akiknek lenyeges a support, a nagyormanyut szidjak sokan kidobja szutyok rendszerrel, az oroszok ugyis gatyaba razzak idovel.
Osszeszereles minosege, szinten csak az enyemrol tudok nyilatkozni, tokeletes hisz egyben van az egesz. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #105903 üzenetére
A temeto tele van hosokkel, akik valamiben elsok voltak.
De a tisztelet kijar nekik -
törölt tag
válasz
Bj Brooklyn #105516 üzenetére
Há méééé? Paintballozas kozben milyen jol mutat az oldalzsebben.
-
törölt tag
Blackview Alife S1 nem érkezett még meg senkinek? Jo lenne valami info rola 129 dodo akcioban.
-
törölt tag
-
törölt tag
Néha érdekes az árazás
Presale Kina vs. Edigital Hun. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #104854 üzenetére
Tolem kisebb igenyekkel nemigen keres telefont senki, nekem eleg ha telefonalni tudok rajta es szep.
Anno es meg most is a lanyomnak keresek telefont, nem sokkal nagyobb igenyekkel
Kijelzo meretehez normalis telefonmeret (ebben a v5 megfelelne)
Normalis zenelejatszas !!!(mintha a v5 onallositana magat)
Tokeletes telefon funkcio
Bongeszo ha kell megtalalja amit keres
Fenykep kozepesnel eleg a jobb
Uzemido (messenger, messenger, messenger)
Kijon beprobalom a Jiayu S4-et, tetszetos, 3/16, 4,7' 130/64/8, IMX 214 Exmor, Yamaha sound chip, 2500-as aksi
Nem reklam volt
Persze ez is foltosodhat idovel, rocoghet lejatszas kozben, zabalhatja az aksit, de a remény ....... -
törölt tag
Nocsak! Foltosodik a Best Buy? Mivé lett a világ?
Más .. Aki azert is a Chigont válassza, mert bizik abban, hogy van valamiféle magyar szervizlehetoség is (nem irom le ki hol mert felesleges) a kisebb AFA mellet, az ezt az opciot felejtse el. Sajat tapasztalatom szerint hajazza a kinai mentalitast, levelre nem valaszol, telefonon ugyan elerheto, 10 perc mulva hivlak egy hete. Semmi sem valtozott hungo ota, az élet azota sem gyorsnaszád. -
törölt tag
válasz
Depression #104794 üzenetére
Hat ha mikrofont keresett volna akkor ott lett volna
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #104385 üzenetére
Vannak itt olyan versenyzok, hogy csak kapkodom a fejem
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #104381 üzenetére
Juni 10 az indulas meg csak pre.
Remelem juni 10.en indul a Jiayu s4 is, mert mar nagyon varom mit hoztak ossze. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #104246 üzenetére
Igen jott, nem tudom mi alapjan kuldozgeti de szerintem elobb utobb mindenki megkapja
-
törölt tag
válasz
rebuilt #104020 üzenetére
Zen2-ot az Amazon el kezdte arulni 200 es 300 dodoert. Majd a hozzaertok elmondjak ez jo ar-e ertuk.
GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz),
UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz),
LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20).
De mintha lett volna itt egy asusguru aki valahol irta rahuzhato barmilyen rom -
törölt tag
válasz
janaman01 #103991 üzenetére
Igen, sajnos ajanlottam ismerosnek oket. Mondjuk az igazsag hungoval ha nehezen is de sikerult anno rendezni a dolgomat nem is mondhatok ra semmi rosszat, o is csak azt tudja mondani amit neki mondanak. De o januartol nem is volt itt ha jol latom, vagy kiszallt mert elege lett vagy telel. Meg hat lement a nagy csoportos rendelesek mizeriaja. Ha nem ragaszkodsz a garis javitashoz ment egy pu.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #103111 üzenetére
Pedig a barkacstippnel olcsobban nem hozod ki. Es minek kabel hozza? Seggel osszeforditod a 2 usb csatit es osszeforrasztod, igy lesz egy 'kozdarabod' 100 Huf.-bol kijon
-
törölt tag
Lehet elni értesito led nelkul is hidd el. Meg kell talalni a számodra megfelelo megoldast. En a smartlauncher pro2 + smartlauncher notifier + vibration notifier kombot hasznalom. Ez mindenre ertesit. Sajnos a tobbiek amikkel ez elott gorcsoltem azok valogattak. Magyarul kizaro ok ne legyen a vasarlaskor. Szvsz.
-
törölt tag
válasz
steve1977 #102988 üzenetére
En nem fuznek nagy remenyeket a Jiayu S4 hez. Ez az S sorozat flagship meg octacore killer ..... nem nagyon jott be Jiayuéknak. Mondom ezt S2 tulajkent. A G5S-ed meg mindig tartja az arat. Erzik ok hogy sz@r ami sz@r Arrol nem is beszelve a Jiayuk ara bo fel inkabb egy ev utan all be a valos arra. szvsz.
-
-
törölt tag
válasz
Lecs@ #102881 üzenetére
Szerintem keress szakembert, vagy ha te csinalnad kb. ez var rad
(csak a digitizer levalasztasa az lcd-rol es vissza, mar az horror)
Ez egy Jiayu S2, de ez nem javit a helyzeten. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
MrChef #102069 üzenetére
Jo lenne a vedelem a mindenapokban. Mondok 3 eletszeru peldat
- makonyosan kinezed a falat, zippzar le kibillensz az egyensulybol telefon koppan levizeled
- ugyan ez csak lehanyod
- rohansz farzsebbol ki fajanszban koppan ratolsz egy barnat
azert jo az 5' nal nagyobb azt nem tudod leobliteni a gyorsoblitovel, toi-toi ban meg megette a fene .... -
törölt tag
válasz
#45553408 #101964 üzenetére
Igen valoszinu igazad van csak elkapott a hev
Tobben mondtak mar ram hogy en egy oskovulet vagyok. Aki navigacios eszkozon navigal, fenykepezogeppel fenykepezik, tv-n nez filmet, konzolon jatszik, laptopon netezik, telefonon telefonal. Igaz nem is rinyalok, hogy a telefonomon semmi nem tokeletes, mert telefonalas celjara az. Dehat igy szep a vilag, hogy sokszinu.
Szerintem -
törölt tag
válasz
#45553408 #101961 üzenetére
Valos erdeklodest szerintem nem fog mutatni mivel csak magyar, itt sajnos nem divat megvenni legalisan progikat, ha barmilyen mokolthoz hozza lehet jutni. Akinek megy a mokolt az nem fogja ezzel ezert lecserelni, akinek meg nem annak legalabb bebizonyosodott, hogy mindenfele config fájl gorcsolese nelkul is tudna mukodni a telefonja felbontasan es ezzel megnagyobb kesztetest erezzen arra, hogy turja a warezsiteokat hogy marpedig mennie kell mert hisz....... Es ha nem talal semmit vasarlasra meg ekkor sem fog gondolni hasznalja majd a wazet vagy a heret. Akinek meg letszukseg a navigalas az meg amugy sem a telefonjan navigal.
Szerintem
Szerk Ja es a terkepfrissitesek erre majd hogy jonnek? Vagy ugy vannak minden marad ahol van? -
törölt tag
válasz
aytukabozs #101873 üzenetére
Telitalalat, koszonom
-
törölt tag
Segitsegeteket kernem. Paromnak keresek telefont, de mar az elso kriteriumnal elverezni latszom. Semmi dimber-dombor-ivelt hatlap. Eddig amit talaltam juayu s2 (nem fer a koltsegvetesbe) iocean x8/mini/pro (jot nem olvastam rola) Ha van otleted szivesen meghallgatnam. Koszonom
-
törölt tag
Koszonom az eddigi valaszokat, a tovabbiakban esetleg privatban is johetnek tapasztalatok, hogy ne legyen osszeszemetelve a topic. Holnapig kellene dontesre jutnom.
-
törölt tag
válasz
sotetlovag97 #101531 üzenetére
-
törölt tag
Udv!
Elephone p6000 113 dodoert vallalhato?
Koszonom -
törölt tag
Sokat tapasztalt forumtarsaktol kerdezem, az UMI mint olyan felejtos vagy akar jo is lehet? Ez a hammer izgatja a fantaziamat.
Ha a fele is igaz, a paromnak valo -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #100961 üzenetére
Kosz
Igy megcsinalta, nem lett sokkal hangosabb sajnos
Ebbol beutalo lesz a ful-orr-gegere -
törölt tag
válasz
gixxergabi #100959 üzenetére
Kosz!
Csak level 0-6 kozott tudom a felso szamokat valtoztatni
Az also ami itt 148 az szurke nem valtoztathato hiaba elotte hogy 0-160 -
törölt tag
Udv!
Telefonban halkan hallani, javitaskent ezt találtam hozza
I did the following from MobileUncle Tools:
1. engineer mode --> engineer mode (mtk) --> Hardware Testing tab --> Audio --> Normal Mode
2. select [sph]
3. changed:
lvl 6 = 155 (was 136)
lvl 5 = 140 (was 124)
lvl 4 = 125 (was 112)
lvl 3 = 110 (was 100)
lvl 2 = 100 (was 88)
lvl 1 = 86 (was 76)
lvl 0 = 75 (was 64)
Aki hasznalta mar ez igy helyes csinalhatom?
Mielott meg valaki raugrana es valaszolna hogy probald ki, tavnavigalassal kellene megoldanom es nagyon szajbaragosan a kisasszonynak es hanyagolnam azt a kozel 45 perces magyarazkodast.
Koszonom -
törölt tag
Udv!
Harmadik kinai telom bolondul be a nyari idoszamitas miatt. Ebresztest nem lehet 02 ora percekre beallitani beallitas utan 03 orara ugrik. Mintha eltunt volna az az 1 ora. Probaltam kikapcsolni a halozati idot allitottam idozonat mindent (lehet csak pont azt az egyet nem amit kellene) de nem segit. Van valakinek otlete?
Koszonom -
törölt tag
Ok valoszinu igazad van, nem sok rendelesem volt meg toluk, en nem tapasztaltam nagy csuszasokat. Igaz figyelembe veszem, hogy ezek a webshopok hat khmm ugy tudom elkepzelni Odonke ul otthon felveszi a rendelest es elkezd rohangalni hogy beszerezze. Ha siet hamarabb adja postara, ha kimerult akkor setalva lassabb a beszerzes. De tinydeal tobb mint egy hetig levelezett velem, hogy nagyobba kuldjem a paypal befizetest mert nem latja elolvasni a rendelesem, a mixeshop ami regebben maga az Isten volt csunyan atcseszett nem egy embert. Ugyhogy aszem kijelenthetjuk megbizhato webshop hat hogy is mondjam ... Talan az EU housok nem kamuznak a keszletrol, mert nem tudjak elhuzni az idot. De ebben sem vagyok biztos.
-
törölt tag
Ez meg egy muszeresz eszterga
Lehet elkezdem gyartani -
törölt tag
Udv
Elsosorban olyanok velemenyet kernem, akiknek sokfele telefon megfordult a kezuk kozott.
Igények 4,5 - 5' elvezheto felbontassal
Ami kiválo legyen:
Uzemido
Telefon funkcio, hang (sajnos szerintem mar ez is ide kell hogy tartozzon)
Zenehallgatas
Internet
Legalabb jo kozepes: FenykepezogepJatek, Navigacio NFC, OTG stb
Az ara esszeru keretek kozott -
törölt tag
válasz
aytukabozs #98812 üzenetére
Igazad van az arat nem is figyeltem. Akkor bele se kellett volna bonyolodni a valasz ilyen marpedig nincs. De szerintem 2 zseb minden nadragon van az egyikben elfer a 6os ebook a masikban az 5os tel. Es ez kijon 60bol. Ha nem akkor vegyen onyx midiat 45ert az olvaso amin mellesleg telefonalhat.Vagy ragaszkodhat a mobilon olvasashoz par ev mulva meg vesz egy helyre kis szemuveget az ofotertnal 40korul.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #98809 üzenetére
-
törölt tag
válasz
iMaverick #98665 üzenetére
Majd ha lesz tapasztalat beprobalom. Az akkut ossze vissza irja (mondjuk mindegy is hisz szemrebbenés nélkul matricáz) NFC ebben nincs a leirással ellentétben csak az N3-ban banggod szerint gizchina szerint van. Kezdem azt hinni még nem is látott senki ilyen telefont
-
törölt tag
"Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy a specifikációk ütésálló minősítésről nem írnak."
Ennyit a titánról
Meg az IP67-es minősitésről Ezt a Siemens M35 már 20 évvel ezelőtt tudta -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok a kovetkezo lenne a gondom,hatha valaki tud megoldast. Az akksim %-os kijelzese megbolondult. Eddig 100-rol szepen ketyegett le 25-nel meg nem kellett idegeskednem kibirta a toltoig. Most 100- on kitart nagyon sokaig 25-nel viszont nagyon hamar megzuhan. Ossessegeben maga az uzemido ua. mint elotte. Tudom hozza lehet ehez is szokni, de a regi nagyobb biztonsagot jelentett. Koszonom a segitseget
-
törölt tag
válasz
[KgP].Robot #86896 üzenetére
-
törölt tag
válasz
mlaci01 #86775 üzenetére
Nyugodtan irj neki ide, olvassa, egy honap alatt nem válaszolt se emailre se QQMessengerre, itt megszolitottam negativan 20 perc kellett neki válaszolt. A Chigon ugyan ez, augusztus 12.-i levelemre nem reagalt még az ali messenger centeren. Chaten elered mindkettot ha rendelni akarsz, pillanatokon belul válaszolnak mindketten, számlát rendezed, utánna elulnek mint az iszap.
A leirt velemeny szigoruan sajat tapasztalaton alapul, nem általános, nem tukrozi nagyobb létszámu közösség véleményét.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #86691 üzenetére
Igazad lehet, ha nem a sajat es az elado kenyelmet neztem volna. Lehet nem kellett volna, de most mar mindegy. Nem hasznalhatatlan keszulekrol, torott kijelzorol volt szo, hanem egy wifi antenna hibarol. Gondoltam (lehet nem kellene gondolkoznom) minek visszakuldeni egy 20-30 dollaros alkatreszert kinaba a telefont, egyszerubb neki az alkatreszt postazni nekem, a tobbit megoldom. Foleg hogy a csere nem jar barmolassal. Ennyi. De nem is kell foglalkoznia se neked se neki vele. A gyors emailek csak addig jonnek, amig a paypalszamlat megkapom, aztan semmi. Nem vagyok ideges ember, mint irtam kerdes utan egy honapig semmi. Nem zaklattam nem keresgeltem ho vegen ujra kerdes. Az a hulye palpalszamla meg 3 oran belul itt volt, hogy mire utaljak.
-
törölt tag
válasz
hungobungo #86684 üzenetére
Örülök hogy ilyen aktiv lettél, 2 emailt küldtem havonta, egyikre sem kaptam választ csak az egy honap után megismételtekre. De legalább mindenki tudja hogy élsz. Már megérte. És az egyiken erősebb volt a wifi mint a másikban. Persze ha a router mellett 4 méterre már nincs jel és ez kimeriti a gyengébb jelzöt akkor neked van igazad.
-
törölt tag
Sziasztok!
Rendelésnél, ha valaki gondolkozik a későbbi gariztatásban, a CHIGONT FELEJTSE EL hozzáállásuk 0.
Ha valaki Hungobungon keresztül teszi ezt akkor tegyen hozzá még egy 0-át vagyis WC. De inkább budi.A leirt velemeny szigoruan sajat tapasztalaton alapul, nem általános, nem tukrozi nagyobb létszámu közösség véleményét.
-
törölt tag
válasz
Dominó85 #86011 üzenetére
Mindenféle kötekedés nélkül kérdezném tőled, mert kezdem azt hinni bennem van a hiba. Erősíts meg benne kérlek. Az, hogy a telefon GPS-t lesz@rom az okés gondolom, hisz van az autómban, magyarul nem is használom. De ..... ha olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy meg szeretnék valamit örökölni öreg(ebb) napjaimra, viszem a fényképezőgépet. Mi az amire nem elég neked és a többieknek a telefon által készített mondjuk a közepesnél jobb minőség? ( A vissza nem térő, nem tervezett események megörökítésére? ) A telefonnal készített felvételeket egyáltalán archiváljátok? Mert ha nem akkor minek is beszélünk minőségről? ( Hisz annyira nem fontos hogy megőrizzétek ) Neked címeztem a kérdést, de nem csak neked szól, és mint írtam ne vedd támadásnak, csak tényleg érdekel.
-
törölt tag
válasz
csendes #86014 üzenetére
Szerintem meg inkább ne
Úgy 4:12-nél érdekes a teszt -
törölt tag
Udv!
NFC kepes telefonnal az NFC-t automatikusan tudja, vagy valahol be kell kapcsolni? Es ha igen segitene valaki hogy hol?
Koszonom -
törölt tag
Üdv!
Kínai "nagyimobillal" találkozott már valaki?
És ha igen kérném a linkjét.
Köszönöm -
törölt tag
válasz
siryeti #82690 üzenetére
Alkoholba vele
Mármint a telefonnal, ha így marad a víz megöli. Ez a rizskúra ez halottnak a csók.
Ez mondjuk pont az ellenkezőjét javasolja
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest